הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לפיתה בתפריט התזונה?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן אנשים

התפריט שלי לקוח מאתר קילוגרם, התפריט הוא "תפריט תזונה לעלייה במסה 80 ק"ג",

בתפריט הזה, בארוחה מספר 2 - אני אוכל טונה במים או קוטג' עם כף טחינה מלאה וסלט ירקות.
עד פה חלבונים/שומנים/ויטמינים.

אבל.. מצויין בארוחה הזו גם פיתה, ולבצקים וקמחים למיניהם נשבעתי שאני לא מתקרב בחודשים הקרובים.

יש לכם בבקשה תחליף בריא וטוב לפיתה ?

עוד שאלה- לפי התפריט אני אוכל 380 גרם פחמימה ביום. לא יותר מדי?
מתאמן 4 פעמים בשבוע, בן 24, מטר תשעים, שוקל כרגע 81.5. המטרה לעלות מסה כמה שיותר נקי.

אבל.. מצויין בארוחה הזו גם פיתה, ולבצקים וקמחים למיניהם נשבעתי שאני לא מתקרב בחודשים הקרובים
למה לא בעצם?מה רע בפיתה כשאתה בתהליך עלייה במסת שריר?וגם בחיטוב אם אתה יודע לנהל את התפריט שלך כהלכה?
בתפריט הזה, בארוחה מספר 2 - אני אוכל טונה במים או קוטג' עם כף טחינה מלאה וסלט ירקות.
עד פה חלבונים/שומנים/ויטמינים
אתה יכול להחליף את הפיתה בכל תחליף פחמימתי(אורז,פתיתים,קרקרים וכו')שיש בו עד 250-270 קלוריות כתמוקה לאותה הפיתה

יש לכם בבקשה תחליף בריא וטוב לפיתה ?
לחם, פריכיות אורז, אורז, כוסמת, בורגול והרשימה עוד ארוכה.

ולבצקים וקמחים למיניהם נשבעתי שאני לא מתקרב בחודשים הקרובים.
הסיכוי שלך להעלות במסה בתפריט דל פחמימה מוטל בספק (או עלול להיות לא אידאלי. אנחנו לא יודעים כי אין ממש מחקרים בנושא). לדעתי כמות הפחמימה בתפריט שתשאיר אותך במצב קטוזיס/פחות מ-100 גרם פחמימה ביום כנראה תשפיע לרעה על העלאה במסת השריר לאורך זמן. אבל זו רק דעתי ואין הוכחה לכך.

עוד שאלה- לפי התפריט אני אוכל 380 גרם פחמימה ביום. לא יותר מדי?
כמות הפחמימה בתפריט תלוייה בנטיות גנטיות והעדפה אישית. אפשר להוריד את סך הפחמימה ולהעלות חלבון/שומן במקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית