הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בעיות עיכול(שיתוק קיבה)

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
גסטרופרזיס
שיתוק קיבה חלקי, טוב מעל חצי שנה זה התחיל, זו מחלה שכיום אין לה כ"כ מרפא,הכדורים חוסמי דופמין וכאלה לא עוזרים. רק לפני שבועיים התקבלה התוצאה התרוקנות הקיבה מאוד איטית, אני יכול לאכול הכל כמעט, אבל הבעיה בגדול שזה נשאר בקיבה ועד שמגיע למעי ומתפרק ואם בכלל.

כבר הייתי ב4 בדיקות גסטרו, מפוי קיבה עם חומר ראדיו אקטיבי שמדגים זמן התרוקנות הקיבה, תוצאה איטית מאוד, מה שמוזר ששייק חלבון iso אני לא מצליח לשתות מבלי להיחנק, הדבר הכי קל לעיכול הוא יוגורט פרו 20 גרם חלבון, אני חושב לנסות אבקת חלבון וואי כמוצא אחרון.
מצידי לחיות על זה רק לא לוותר על הפיתוח גוף.

מה שנשאר לי הוא פחמימות, האם יש תוסף של פחמימות מורכבות שקל ולא מכביד, כרגע אני אוכל פרכיות מכוסמת, אני מנסה למצוא פיתרון הכי פשוט שיש למאכלים פשוטים ומהירים לעיכול. לדיאטות אני רגיל תמיד להיות על אחוזים שומן נמוכים, זה לא נגרם מסטרואידים, אלה ממערכת חיסונית חלשה, ומחזה עוף שלא בושל היטב..כל עזרה בנושא תתקבל בשמחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית