הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטייה בסקוואט

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם,

שמתי לב שכאשר אני מבצע סקוואט עם משקל כבד יש לי לפעמים נטייה שמאלה מאזור המותן.

אני מצרף שני סרטונים, משני סטים שונים ומשני זיויות שונות:

ניתן לשים לב לנטייה בשני הסרטונים בעיקר בחזרה החמישית.

רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יש משהו לעשות בנוגע לזה? האם זה בעייתי? האם זה נורמלי אם זה קורה לפעמים אבל רק בסטים הכבדים?

תודה מראש לכל העוזרים.

שלום לכולם,

שמתי לב שכאשר אני מבצע סקוואט עם משקל כבד יש לי לפעמים נטייה שמאלה מאזור המותן.

אני מצרף שני סרטונים, משני סטים שונים ומשני זיויות שונות:

ניתן לשים לב לנטייה בשני הסרטונים בעיקר בחזרה החמישית.

רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יש משהו לעשות בנוגע לזה? האם זה בעייתי? האם זה נורמלי אם זה קורה לפעמים אבל רק בסטים הכבדים?

תודה מראש לכל העוזרים.

שים לב בסרטון הראשון (שמצולם מאחור) שכף רגל שמאל ממוקמת קדימה מדי ביחס לימין. תתרגל לעבוד בלי מראה ותקפיד להסתכל למטה אל כפות הרגליים כדי לוודא שהן באותו קו ובזווית חיצונית סימטרית בשתי כפות הרגליים *לפני* שאתה מתחיל את החזרה הראשונה בכל סט. ניתן גם להוריד 10-20% משקל ולהתמקד כמה אימונים בפאוז סקוואט עם דגש על סט אפ נכון ודחיפה אקטיבית בו זמנית של 2 הרגליים בשלב העלייה.

אתה מתאמן במועדון של קלמנוביץ' בחיפה?

• פותח/ת השרשור
שים לב בסרטון הראשון (שמצולם מאחור) שכף רגל שמאל ממוקמת קדימה מדי ביחס לימין. תתרגל לעבוד בלי מראה ותקפיד להסתכל למטה אל כפות הרגליים כדי לוודא שהן באותו קו ובזווית חיצונית סימטרית בשתי כפות הרגליים *לפני* שאתה מתחיל את החזרה הראשונה בכל סט. ניתן גם להוריד 10-20% משקל ולהתמקד כמה אימונים בפאוז סקוואט עם דגש על סט אפ נכון ודחיפה אקטיבית בו זמנית של 2 הרגליים בשלב העלייה.

אוקיי, תודה, אני אתחיל לשים לב לזה.

אתה מתאמן במועדון של קלמנוביץ' בחיפה?

כן.

שאלה נוספת, האם הנטייה הזאת יכולה לגרום לבעיה בהתקדמות ו/או לפציעה?

לא ניתן לדעת בוודאות מראש. ליתר בטחון הייתי משתדל לתקן. יש לך כמה חבר'ה במועדון שיוכלו לעזור. אפי, מאור, חן. דבר איתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית