עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכן, אבל שוב, בהיותך ליצן אין לך דבר כזה.
אין לך את הניסיון הדרוש להבנה.ומה מבדיל אותי מליצן בוגר שיש לו את היכולת להבין מה זה RM5 ?
ומה מבדיל אותי מליצן בוגר שיש לו את היכולת להבין מה זה RM5 ?
מישהו יכול להסביר איך אתם קובעים RM5 ?
ובכן הבט, בהיותך ליצן, לא תרגלת מספיק פעמים את התרגילים, ולכן לא יכלת אף פעם להתקדם ולקבוע שיאים.
שיאים נקבעים ע"י עלייה מתמשכת במשקלי העבודה עד לרמה שאתה נתקע בהם אחרי זמן מה.
משקלים אלו יכולים להחשב השיאים, או לחילופין, תוכל בליצנותך להגיע אל המכון ולהתחמם כדי לשבור שיא, (בכך הורדת נפח עבודה מיותר שהיה מעייף אותך).
אבל שוב, בהיותך ליצן, האופציה הזאת איננה רלוונטית, משום שטרם למדת את התרגילים בטכניקה משביעת רצון.
אוקי. הסבר טוב.
אתה סוג של רב ליצנים ?
אוקי. הסבר טוב.
אתה סוג של רב ליצנים ?
ובכן הבט, בהיותך כפר1ת אין באפשרותך לתת דוגמאות
אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שיאים אישיים לRM, שיא אישי צריך להיחשב למשקל הכי גבוה שהרמת למספר חזרות ספציפי, גם אם באימון הבא הוא הולך להישבר, RM זה כבר שיא אצל מתאמן שהוא לא מתחיל ויקח לו זמן מסוים (לפחות שבוע או יותר) לשבור את אותו השיא, לכן הוא RM.ובכן הבט, בהיותך ליצן, לא תרגלת מספיק פעמים את התרגילים, ולכן לא יכלת אף פעם להתקדם ולקבוע שיאים.
שיאים נקבעים ע"י עלייה מתמשכת במשקלי העבודה עד לרמה שאתה נתקע בהם אחרי זמן מה.
משקלים אלו יכולים להחשב השיאים, או לחילופין, תוכל בליצנותך להגיע אל המכון ולהתחמם כדי לשבור שיא, (בכך הורדת נפח עבודה מיותר שהיה מעייף אותך).
אבל שוב, בהיותך ליצן, האופציה הזאת איננה רלוונטית, משום שטרם למדת את התרגילים בטכניקה משביעת רצון.