עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה חושב שזה בעייתי?רק אל תקח (במידה ואתה לוקח) 2 סקופים של אבקת חלבון ביחד...
"שם כבר יש פחות טעם"
תזונה ותוספים - תמורה פוחתת מצריכה של כמויות גדולות של חלבון נוזלי בבת אחת."שם כבר יש פחות טעם"
תדייק. אין בעיה עם זה, זה פשוט לא חכם, ועדיף לשבור את הצריכה לזמנים שונים ביום. אבל ההבדל שזה עושה הוא מינורי
תזונה ותוספים - תמורה פוחתת מצריכה של כמויות גדולות של חלבון נוזלי בבת אחת.
הנה המאמר המלא. ושם נראה שאין כמעט תועלת ממעל 20-25 גרם חלבון נוזלי.
כתבתי על 40 גרם בבת אחת. כל עוד תוסיף משהו הכי קטן למשוואה (חלב/פירות/אגוזים) הכל יספג
זה שטויות, אין צורך לצרוך חלבון לא מיד אחרי ולא שעה אחרי, תאכל מתי שבא לך, ותשתה שייק חלבון רק אם יש צורךתודה רבה מידע חשוב
אם כבר מדברים על צריכה של חלבון..
ראיתי סרטון שמומלץ לצרוך חלבון שעה אחרי אימון, ולא מיד בסיום האימון.
מכיוון שהשריר מוציא "זבל" בסוף האימון לכן מומלץ רק שעה אחרי האימון לשתות שייק.
נשמע כמו בלבול מוח, מה דעתך?
תודה 😃
אם זה שטויות , למה כל עולם פיתוח הגוף/פאוורליפטינג ממשיך להתנהל כך ? אני מניח שהתזונאים שלהם בקיאים בחומר.זה שטויות, אין צורך לצרוך חלבון לא מיד אחרי ולא שעה אחרי, תאכל מתי שבא לך, ותשתה שייק חלבון רק אם יש צורך
כי כן יש לזה השפעה, אבל קטנה שחשובה בעיקר ברמה המקצועית שמקפידים כל כל דבר קטן...אם זה שטויות , למה כל עולם פיתוח הגוף/פאוורליפטינג ממשיך להתנהל כך ? אני מניח שהתזונאים שלהם בקיאים בחומר.
לא הבנתי... כמה חלבון נוזלי הגוף יכול לספוג?כתבתי על 40 גרם בבת אחת. כל עוד תוסיף משהו הכי קטן למשוואה (חלב/פירות/אגוזים) הכל יספג
כי כן יש לזה השפעה, אבל קטנה שחשובה בעיקר ברמה המקצועית שמקפידים כל כל דבר קטן...
לא הבנתי... כמה חלבון נוזלי הגוף יכול לספוג?
עולם הבאדיבילדינג בנוי ברובו ממיתוסים, רובם לא מזיקים, כמו העניין של חלון ההזדמנויות. אם תשתה שייק חלבון מיד אחרי האימון זה לא מזיק יותר מלאכול כלום מיד אחרי, ככה שאם הם מתקדמים הם נוטים להאמין שזו הסיבה.אם זה שטויות , למה כל עולם פיתוח הגוף/פאוורליפטינג ממשיך להתנהל כך ? אני מניח שהתזונאים שלהם בקיאים בחומר.
נשמע לי שאתה קצת יהיר , בשביל להגיע להישגים הכי גבוהים צריכים לעבוד עם אנשי המקצוע הכי טובים .עולם הבאדיבילדינג בנוי ברובו ממיתוסים, רובם לא מזיקים, כמו העניין של חלון ההזדמנויות. אם תשתה שייק חלבון מיד אחרי האימון זה לא מזיק יותר מלאכול כלום מיד אחרי, ככה שאם הם מתקדמים הם נוטים להאמין שזו הסיבה.
והתזונאים שלהם לרוב לא בקיאים במיוחד בחומר, מספיק כדי להביא תוצאות
אלה שנמצאים בטופ בהחלט צריכים אנשי מקצוע טובים, בעיקר פרמקולוגים, אבל גם התזונאים שלהם טובים, ובמקרה שלהם יש אולי יתרון מסויים בשייק מיד אחרי אימון, כי זה כנראה ייתן טיפה שיפור, אם זה באמת מה שנשאר לך לשפר.נשמע לי שאתה קצת יהיר , בשביל להגיע להישגים הכי גבוהים צריכים לעבוד עם אנשי המקצוע הכי טובים .