הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירה על אחוז שומן נמוך מאד

• פותח/ת השרשור dor49
  • פורסם בתאריך

dor49

משתמש מתחיל
28
4
נק' מוניטין:
4
28
4
אני שם לב על הרבה בודיבילדרים מתחום המן פיזיק אשר שומרים על עצמם חטובים כמעט ברמה תחרותיות כל השנה, השאלה שלי היא איך הם עושים את זה?
ישנם חומרים מסויימים שמאפשרים לעלות מסה ביעילות מבלי לעלות בנוזלים?
זה יתכן שהם עולים במסה מבלי לצבור שומן מיותר?
ניתן להעתיק את התוצאות האלו לחובבנים שיש להם גישה לחומרים ברמת הדילרים ולא בליגה של המקצוענים?

נערך לאחרונה:
א. גנטיקה
ב. שמירה על אורח חיים מסיום הכולל שמירה על תפריט והוצאה אנרגטית גבוה
ג. לא הכל זה חומרים

אני עובד עם די הרבה ספורטאים תחרותיים, חלקם כל השנה on, חלקם עושים הפסקות יזומות בין התחרויות.
מה שמשנה זה פקטור גנטי בעיקר, לאחר מכן משמעת בין התחרויות שמירה על תפריט ואירובי גם לאחר סיום התהתליך.
משום מה אנשים בראש שלהם מאמינים וחושבים שאם הם ישתמשו הם יראו כמו והיו כמו, אבל זה לא, בסופו של דבר יש כאן פקטורים עיקריים שציינתי, החומרים היו במקום האחרון.

כמו שמישל אמר, לרוב האנשים שמתחרים ברמות הגבוהות (אם לא כולם) יש גנטיקה ממש טובה,והפקטורים האחרים שהוא ציין.

• פותח/ת השרשור
בדיוק בגלל התשובות העלתי את השאלה שלי כאן.
על בסיס דעה אישית אני אומר, גנים נותנים פוש ואין ספק בזה אבל גנים הם ההבדל בין ה-90% ל-100% הם הליטוש הסופי, הם השיאים החדשים, הדברים הקיצוניים שניתן להגיע אליהם ביעדים של פיתוח גוף.

לפי ההבנה שלי, המשקל הכבד יותר נוחת על משמעת גבוהה הרגלים טובים (של תזונה אימונים ומנוחה) מקצועיות גבוהה ועבודה שיטתית.
לכן, אני פותח לרגע את הנושא לדיון ושואל, אין למתאמן ה-"רגיל" בעל הגנים הממוצעים את האופציה לכפר על פער הגנים המדובר באמצעות חומרים מסויימים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית