הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלבים ב- AD ?

• פותח/ת השרשור dorboss
  • פורסם בתאריך

dorboss

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
0
111
0
אני רק רוצה לוודאות שהבנתי את המאמר נכון
http://www.kilogram.co.il/848/

השלב הראשון כולל כמות פחמימה מאוד מתונה והרבה שומן במשך כשבועיים.
השלב השני אומר שבוע דל פחמימה (שבו כמה שומן צריך לצרוך?) ויום אחד העמסה.

במאמר אין דוגמה על כמה צריך לאכול בחיטוב אלא רק במסה, מישהו יכול לתת בבקשה ?

אתה מתחיל עם 12 ימים דלים בפחמימות ואחרי זה יומיים העמסה.
לאחר מכן אתה עובר ל5 ימים דלים בפחמימות ויומיים העמסה, וכך את ממשיך (5 ימים דלים ושניים העמסה).
ה12 הימים הראשונים נועדו ע"מ שהגוף יסתגל לתהליך.

למי שיש אחוז שומן נמוך וחייב להתחיל מסה,יש אפשרות להתחיל ישר במשטר קלוריות חיובי,12 ימים דלים בפחמימות ואז רוטינה קבועה,רק שכל הימים האלו יהיו חיוביים ולהמשיך ככה?
במקום החודש שאמורים אחרי להחליט אם להמשיך מסה או חיטוב.

למי שיש אחוז שומן נמוך וחייב להתחיל מסה,יש אפשרות להתחיל ישר במשטר קלוריות חיובי,12 ימים דלים בפחמימות ואז רוטינה קבועה,רק שכל הימים האלו יהיו חיוביים ולהמשיך ככה?
במקום החודש שאמורים אחרי להחליט אם להמשיך מסה או חיטוב.

אם אתה הולך על AD אז לך לפי הספר ואל תנסה לעשות קיצורים.

אין לי כ''כ נטיה להשמנה,אבל נראה לי שיש לי רגישות נמוכה לאינסולין,אחרי ארוחה ענקית אני מרגיש עייף.
גם תמיד יש לי רעב לפחמימות.
דרך אגב,זה לא קיצור,פשוט אני עומד על אחוז שומן נמוך,משקל נמוך,רק חזרתי להתאמן.
אז בשביל מה למשוך חודש בלי עליה?

אין לי כ''כ נטיה להשמנה,אבל נראה לי שיש לי רגישות נמוכה לאינסולין,אחרי ארוחה ענקית אני מרגיש עייף.
גם תמיד יש לי רעב לפחמימות.

כל עוד אתה לא מבצע בדיקת גלוקוז דם אחרי ארוחה אתה לא יכול לדעת באמת איך הרגישות שלך לאינסולין ואם אין לך לנטייה להשמנה לא נראה לי שיש לך בעיה עם אינסולין. בד"כ לאנשים שיש בעיה עם רגישות לאינסולין יש להם נטייה גדולה להשמנה.

איך אפשר לעשות בדיקת רגישות לאינסולין עם המכשיר של הסכרתיים? נראה לי מגניב לנסות

איך אפשר לעשות בדיקת רגישות לאינסולין עם המכשיר של הסכרתיים? נראה לי מגניב לנסות

פשוט אוכל ורואה מה הרמת סוכר בדם אחרי הארוחה ואחרי כמה זמן בודק לכמה זה יורד. וכמה זמן לקח לזה לרדת.

• פותח/ת השרשור
רועי, אני יודע שיש לי רגישות לאינסולין והשמנה וניסתי בכל דרך אפשרית להרזות.

עכשיו אני הולך לפי הספר אחד לאחד. רק לדעת מה ההבדל בין זה לבין אטניקס?

ב12 ימים הראשונים- מוצרי חלב אפשריים?
ועד כמה חובה להוריד בכלל את הירקות ולצרוך מולטי ויטמן?

תודה

רועי, אני יודע שיש לי רגישות לאינסולין והשמנה וניסתי בכל דרך אפשרית להרזות.

עכשיו אני הולך לפי הספר אחד לאחד. רק לדעת מה ההבדל בין זה לבין אטניקס?

ב12 ימים הראשונים- מוצרי חלב אפשריים?
ועד כמה חובה להוריד בכלל את הירקות ולצרוך מולטי ויטמן?

תודה

אני לא אענה לך מסיבה אחת פשוטה,כי אם אני אענה, אזי אגרום לכך שלא תבצע את התכנית כמו שצריך.
תוריד את הספר ותקרא אותו+תעבור על המאמר המסכם שיש באתר בנוגע לדיאטה הזו, כי לפי השאלות שלך (בלי לפגוע כן?) אין לך מושג בנוגע ל-AD.

המאמר המסכם של ה-AD(שוב, קודם תקרא את הספר)

http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחממות/

• פותח/ת השרשור
אני לא אענה לך מסיבה אחת פשוטה,כי אם אני אענה, אזי אגרום לכך שלא תבצע את התכנית כמו שצריך.
תוריד את הספר ותקרא אותו+תעבור על המאמר המסכם שיש באתר בנוגע לדיאטה הזו, כי לפי השאלות שלך (בלי לפגוע כן?) אין לך מושג בנוגע ל-AD.

המאמר המסכם של ה-AD(שוב, קודם תקרא את הספר)

http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחממות/

רועי קראתי את הספר. אני לא מבין איך נהיה שאין לי מושג , אם זה ככה אני חייב שתסביר לי, מדובר על שנים שאני מנסה להיפטר מהשומן העיקש הזה.
אני מעדיף שתענה על מנת שאני אבצע את התוכנית כמו שצריך כדי שתצליח

רועי קראתי את הספר. אני לא מבין איך נהיה שאין לי מושג , אם זה ככה אני חייב שתסביר לי, מדובר על שנים שאני מנסה להיפטר מהשומן העיקש הזה.
אני מעדיף שתענה על מנת שאני אבצע את התוכנית כמו שצריך כדי שתצליח

אוקיי.
מה ההבדל בין AD לבין אטקינס? הכמות קלוריות. באטקינס הכמות קלוריות שאוכלים היא חצי ממה שאוכלים ב-AD.

בנוגע לירקות, חשוב מאוד לצרוך סיבים תזונתיים כפי שודאי קראת בספר, ולכן אתה צריך לאכול ירקות בנוסף ללקיחה של מולטי ויטמין. מותר לך לצרוך עד 30ג' פחמימות ביום, אבל אין הגבלה לסיבים תזונתיים, ולכן שאתה מחשב את כמות הפחמימות אל תכליל את הסיבים כחלק מכמות הפחמימות.

(לדוגמא בGOLEANGO רשום את כמות הפחמימות כולל כמות הסיבים).

לא מוזכר בספר לא לצרוך גבינות, להיפך רשום שם שמומלץ לצרוך גבינות ובמיוחד גבינות שמנות - רוקפור, ברי, קשקבל מכיוון שבגבינות אלו יש את היחס הטוב ביותר של שומן/חלבון/פחמימה עבור דיאטה זו.

מקווה שעזרתי.

כן זה ברור לי.
השאלה היא כמה זה נורמלי ומה נחשב רגישות?

אני יודע שאם אחרי ארוחה עולה לך עד 140~ אז אתה בסדר גמור(גם לא סגור על זה)

**משה אם יש לך מושג לגבי טווחים על מנת לבדוק רגישות לאינסולין אחרי ארוחה גם אני אשמח לדעת.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.
מה ההבדל בין AD לבין אטקינס? הכמות קלוריות. באטקינס הכמות קלוריות שאוכלים היא חצי ממה שאוכלים ב-AD.

בנוגע לירקות, חשוב מאוד לצרוך סיבים תזונתיים כפי שודאי קראת בספר, ולכן אתה צריך לאכול ירקות בנוסף ללקיחה של מולטי ויטמין. מותר לך לצרוך עד 30ג' פחמימות ביום, אבל אין הגבלה לסיבים תזונתיים, ולכן שאתה מחשב את כמות הפחמימות אל תכליל את הסיבים כחלק מכמות הפחמימות.

(לדוגמא בGOLEANGO רשום את כמות הפחמימות כולל כמות הסיבים).

לא מוזכר בספר לא לצרוך גבינות, להיפך רשום שם שמומלץ לצרוך גבינות ובמיוחד גבינות שמנות - רוקפור, ברי, קשקבל מכיוון שבגבינות אלו יש את היחס הטוב ביותר של שומן/חלבון/פחמימה עבור דיאטה זו.

מקווה שעזרתי.

הבנתי, הבעיה היא שהתפריט שלי יוצא 40 בלי הירקות, אני לא מצליח להוריד אותו.
והאם יש חשיבות אם אני מוסיף שומן איכותי כלשהו ליוגורט 0% במקום יוגורט שמן יותר?

המלצה למולטי ויטמן כלשהו?

הבנתי, הבעיה היא שהתפריט שלי יוצא 40 בלי הירקות, אני לא מצליח להוריד אותו.
והאם יש חשיבות אם אני מוסיף שומן איכותי כלשהו ליוגורט 0% במקום יוגורט שמן יותר?

המלצה למולטי ויטמן כלשהו?

איך אתה מגיע ל-40 ג' בלי ירקות? תוריד את כל הפחמימות כמו- אורז, פריכיות אורז, תפוח אדמה, לחם ותמיר את זה לירקות.

אם אתה אוכל יוגורט 0% ושם כף חמאת בוטנים/טחינה גולמית אז זה נהיה מקביל ליוגורט עם אחוז שומן גבוה 50%~, ככה שזה בסדר.

מולטי ויטמין- אופטימן/AST

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה מגיע ל-40 ג' בלי ירקות? תוריד את כל הפחמימות כמו- אורז, פריכיות אורז, תפוח אדמה, לחם ותמיר את זה לירקות.

אם אתה אוכל יוגורט 0% ושם כף חמאת בוטנים/טחינה גולמית אז זה נהיה מקביל ליוגורט עם אחוז שומן גבוה, ככה שזה בסדר.

מולטי ויטמין- אופטימן/AST

עכשיו התבהר לי הרבה דברים אז תודה
יש לך מושג על כמות ההצלחה של התוכנית הזאת והאם היא מתאימה גם לאנשים שפחות עוסקים באנאירובי?

ד"א כמה גרם זה בערך 15 אגוזים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית