הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלבים ב- AD ?

• פותח/ת השרשור dorboss
  • פורסם בתאריך

dorboss

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
0
111
0
אני רק רוצה לוודאות שהבנתי את המאמר נכון
http://www.kilogram.co.il/848/

השלב הראשון כולל כמות פחמימה מאוד מתונה והרבה שומן במשך כשבועיים.
השלב השני אומר שבוע דל פחמימה (שבו כמה שומן צריך לצרוך?) ויום אחד העמסה.

במאמר אין דוגמה על כמה צריך לאכול בחיטוב אלא רק במסה, מישהו יכול לתת בבקשה ?

עכשיו התבהר לי הרבה דברים אז תודה
יש לך מושג על כמות ההצלחה של התוכנית הזאת והאם היא מתאימה גם לאנשים שפחות עוסקים באנאירובי?

ד"א כמה גרם זה בערך 15 אגוזים?

25~ גרם.
היתרון שלהבאים לידי ביטוי בפן האנאירובי, כיוון שהתזונה ב-AD מעודדת הפרשת טסטוסטרון ועוד הורמונים אנאבולים, ככה שאני ממליץ לך לבצע את השלושה/3 אימוני כוח בשבוע.

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שזו אחלה דיאטה, אבל שוב זה אינדיוידאולי אני בנאדם שרגיל לחיות על כמויות אפסיות של פחמימה כבר במשך שנים.

בנוגע לפעילות אירובי, אני אישית הייתי הולך על אירובי סטייל קרוספיט מטקון.

• פותח/ת השרשור
25~ גרם.
היתרון שלהבאים לידי ביטוי בפן האנאירובי, כיוון שהתזונה ב-AD מעודדת הפרשת טסטוסטרון ועוד הורמונים אנאבולים, ככה שאני ממליץ לך לבצע את השלושה/3 אימוני כוח בשבוע.

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שזו אחלה דיאטה, אבל שוב זה אינדיוידאולי אני בנאדם שרגיל לחיות על כמויות אפסיות של פחמימה כבר במשך שנים.

למרות שלמסה אתה חייב את הפחמימה איך מסתדר לך כמויות אפסיות ?

איך שהתחלתי כבר עם זה, עברתי את השלב הקשה, ומרגישים את הפרשת ההורמונים כמו שעון. אני מקווה שזה יסדיר את הגוף.

מאיפה ממליץ לקנות את המולטיויטמן?

למרות שלמסה אתה חייב את הפחמימה איך מסתדר לך כמויות אפסיות ?

איך שהתחלתי כבר עם זה, עברתי את השלב הקשה, ומרגישים את הפרשת ההורמונים כמו שעון. אני מקווה שזה יסדיר את הגוף.

מאיפה ממליץ לקנות את המולטיויטמן?

את ה-AST ניתן לקנות רק מארה"ב בהזמנה מאתרים כמו BB/ויטה קוסט (אם אני לא טועה), אבל יש לך בארץ את האופטימן(תסתכל באתר של מאסלהאוס).

א. לא חייבים פחמימה למסה, חייבים מאזן קלורי חיובי + אימוני התנגדות בין אם זה הרמת סלעים, טלוויזיות או משקולות.

ב. בתכניתזו יש לך בסופי שבוע יומיים/2 ימים של העמסת פחמימות שבהם אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן בשרירים.

• פותח/ת השרשור
את ה-AST ניתן לקנות רק מארה"ב בהזמנה מאתרים כמו BB/ויטה קוסט (אם אני לא טועה), אבל יש לך בארץ את האופטימן(תסתכל באתר של מאסלהאוס).

א. לא חייבים פחמימה למסה, חייבים מאזן קלורי חיובי + אימוני התנגדות בין אם זה הרמת סלעים, טלוויזיות או משקולות.

ב. בתכניתזו יש לך בסופי שבוע יומיים/2 ימים של העמסת פחמימות שבהם אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן בשרירים.

כן אבל אני רוצה לעשות את ה-14 ימים כמו שצריך. אני חושב שהחסרתי שומן במה שעכשיו עשיתי.

נראה אני מחכה כבר להגיע להעמסות - ד"א זה מזכיר את הדיאטה של האדם הקדמון לא ?
רק ששם הוא משתמש גם בפירות, מה שלא טוב ב-AD כי זה פחמימה נכון?

כן אבל אני רוצה לעשות את ה-14 ימים כמו שצריך. אני חושב שהחסרתי שומן במה שעכשיו עשיתי.

נראה אני מחכה כבר להגיע להעמסות - ד"א זה מזכיר את הדיאטה של האדם הקדמון לא ?
רק ששם הוא משתמש גם בפירות, מה שלא טוב ב-AD כי זה פחמימה נכון?

כן זה די דומה ל-PALEO DIET.
פירות אני ממליץ לך בימים של העמסות לצרוך אותן ישר בתחילת העמסה כדי למלא את מאגרי הגליקוגן בכבד.

• פותח/ת השרשור
מעולה, רק לדעת בימים דלי פחמימה מה לאכול אחרי ולפני אימון (אירובי/אנאירובי)?
כנ"ל לגבי ימים של העמסות.

תודה רבה

מעולה, רק לדעת בימים דלי פחמימה מה לאכול אחרי ולפני אימון (אירובי/אנאירובי)?
כנ"ל לגבי ימים של העמסות.

תודה רבה

יש לך במאמר של ה-AD באתר דוגמאות לארוחות לימים הדלים+ארוחות להעמסות, תסתכל שם ותתאים את זה לעצמך.

בגדול אבל, גם מחבר הספר אומר בפירוש לאכול מתי שרעבים ולא לפי זמן קצוב, כנ"ל לגבי ארוחה לפני אימון זה לא צריך להיות משהו מיוחד.

שאני הייתי בAD אחרי אימון הארוחה שלי הייתה - סקופ חלבון + כפית שמן זית + 3 כדורי אומגה 3.

• פותח/ת השרשור
יש לך במאמר של ה-AD באתר דוגמאות לארוחות לימים הדלים+ארוחות להעמסות, תסתכל שם ותתאים את זה לעצמך.

בגדול אבל, גם מחבר הספר אומר בפירוש לאכול מתי שרעבים ולא לפי זמן קצוב, כנ"ל לגבי ארוחה לפני אימון זה לא צריך להיות משהו מיוחד.

שאני הייתי בAD אחרי אימון הארוחה שלי הייתה - סקופ חלבון + כפית שמן זית + 3 כדורי אומגה 3.

לאכול מתי שרעבים ? הכוונה ש6 ארוחות להאצת המטבוליזם לא קיימת אצלו ?

• פותח/ת השרשור
GOOD MORNING! זה לא קיים בשום מקום, זה מיתוס.

מלך אתה. אם כך, זה לא משנה אם אני אצרוך 60 גרם חלבון בכל ארוחה?

למרות שאומרים תמיד שמור על ארוחות קטנות למהלך כל היום,לא הבנתי את זה.. אני מחפש את המאמר של המיתוס באתר

מלך אתה. אם כך, זה לא משנה אם אני אצרוך 60 גרם חלבון בכל ארוחה?

למרות שאומרים תמיד שמור על ארוחות קטנות למהלך כל היום,לא הבנתי את זה.. אני מחפש את המאמר של המיתוס באתר

תאכל גם 2 ארוחות של 100 לא משנה.

פסקה 2

http://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

• פותח/ת השרשור
חחח כמה טוב לשמוע את זה. אני רק כולי מלא בציפיה לראות אם הAD יגיב טוב.
על התאבון הוא סוגר זה בטוח.

אם תלך לפי הספר בקטע של התזונה בימים הדלים ובימי העמסות ותתאמן טוב ותנוח אתה תראה תוצאות, אין ספק.

*אני ממליץ לך לפתוח לוג ולעדכן אותו זה יעזור לך גם לשמוע ביקורת וגם תראה את ההתקדמות שלך.

שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מעולה רק בכדי שאני אוכל לשים באמת נתונים בלוג, יש לך מושג מאיפה משיגים את הקליפר למדוד בגוף ?
ומהי ההמלצה שלך בתוכנית אימונים סטים וחזרות?

מעולה רק בכדי שאני אוכל לשים באמת נתונים בלוג, יש לך מושג מאיפה משיגים את הקליפר למדוד בגוף ?

עזוב קליפר וכל החרטה הזה..צלם תמונה שלך בלי חולצה תעלה לפורום תמונות הגולשים ותקבל הערכה כמה אחוזי שומן אתה ואחרי תקופה תעלה שוב וחוזר חלילה.

הייתי ממליץ לך ללכת על התכנית SS, היא הולכת טוב עם ה-AD.

http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו-5x5/

• פותח/ת השרשור
כן התוכנית נראת מתאימה בדיוק לניצול כל הסיפור של ההורמונים..
למרות שרוב התרגילים כאן הם מורכבים ויכול להיות זה בעיתי אצלי כרגע- יש לך עוד רעיון שמתאים?

כן התוכנית נראת מתאימה בדיוק לניצול כל הסיפור של ההורמונים..
למרות שרוב התרגילים כאן הם מורכבים ויכול להיות זה בעיתי אצלי כרגע- יש לך עוד רעיון שמתאים?

אלה התרגילים שעושים את השינוי. נכון שהם מסובכים ללמידה, אבל ברגע שאתה לומד אותם או יותר נכון את הטכניקה לביצוע שלהם אתה בדרך הנכונה.

אני ממליץ לך להוריד את הספר של התכנית הזו יש שם הסברים מעולים איך לבצע את התרגילים.
לאחר שסיימת לקרוא גש למכון כושר וצלם את עצמך מבצע את התרגילים, לאחר מכן תעלה את הסרטונים לאתר ותקבל ביקורת מה ואיך לשפר.
רוב האנשים כאן בפורום שהתחילו את התכנית הזו בקושי ידעו לבצע את התרגילים הללו וגם אלה שחשבו שידעו גילו שהם לא יודעים לבצע אותם 100%.

אין לך מה לפחד מהתרגילים הללו, באמת.

אפשר לקנות- אל תקנה בארץ, רק בחול. בכל מקרה צריך לדעת איך למדוד אז אין לך כל כך מה לחפש בזה

25~ גרם.

מה עם אינסולין, הוא לא הורמון אנאבולי? למה להתעלם ממנו? וחוץ מזה אני עדיין לא ראיתי את המחקר שמראה שתזונה דלת פחמימות מעלה את כמות הטוסטסטרון או את הכמות ה-GH או כל דבר אחר למען האמת. אולי זה לא קשור לזה שזה דל פחמימות? אולי זה בכלל כמות הכולסטרול מהמזון שמעלה את הטוסטסטרון. אולי אפשר להרוויח משני העולמות.

מה עם אינסולין, הוא לא הורמון אנאבולי? למה להתעלם ממנו? וחוץ מזה אני עדיין לא ראיתי את המחקר שמראה שתזונה דלת פחמימות מעלה את כמות הטוסטסטרון או את הכמות ה-GH או כל דבר אחר למען האמת. אולי זה לא קשור לזה שזה דל פחמימות? אולי זה בכלל כמות הכולסטרול מהמזון שמעלה את הטוסטסטרון. אולי אפשר להרוויח משני העולמות.

הטסטוסטרון עולה עקב צריכה גבוהה של שומן וכולסטרול. לא התעלמתי מאינסולין פשוט הבנאדם קרא את כל הספר ואין צורך שאני אשכתב מחדש את כל הספר.

דבר שני, מה אתה צועק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית