הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סחרחורת אחרי תרגילים

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
כבר יותר משנה אחרי כמעט כל תרגיל מסתובב לי הראש לכמה שניות ולפעמים רואה קצת שחור לכמה שניות.
זה התחיל די מזמן כשהייתי עושה סט של סקוואט ואחרי הסט זה קרה, אז ניסיתי לנשום יותר טוב וכל מני דברים וכלום לא עזר עד שבסוף ויתרתי על ברון או לבנתיים, אחרי זה זה קרה לי גם אחרי תרגילים אחרים ויותר מאוחר גם אם אני מתכופף רגיל וקם (גם לאט ממש) הראש מסתובב,
אשמח לרעיונות מה אפשר לעשות

• פותח/ת השרשור
עשיתי, יצא בסדר, עשיתי גם כל מני בדיקות והכל יוצא בסדר, הגיעו למצב שהרופאים פשוט אמרו לי שזה פסיכולוגי ולא להתייחס לזה בגלל שאין להם מושג למה זה קורה

עשיתי, יצא בסדר, עשיתי גם כל מני בדיקות והכל יוצא בסדר, הגיעו למצב שהרופאים פשוט אמרו לי שזה פסיכולוגי ולא להתייחס לזה בגלל שאין להם מושג למה זה קורה
אתה נמצא תחת הרבה לחץ?

אציין שזה קורה לי הרבה באימוני סקוואט כשאני לא אוכל מספיק לפני. ובמספיק אני מתכוון להמון

• פותח/ת השרשור
אתה נמצא תחת הרבה לחץ?

תגדיר לחץ

אציין שזה קורה לי הרבה באימוני סקוואט כשאני לא אוכל מספיק לפני. ובמספיק אני מתכוון להמון
זהו שזה לא קשור לאוכל, ניסיתי לאכול לפני, לא לאכול לפני, לאכול פרי, לנשום בכל מני דרכים, זה לא קורה רק בסקוואט עכשיו זה כמעט אחרי כל תרגיל, וגם כשאני סתם מתכופף וקם גם לאט מאוד

תגדיר לחץ

זהו שזה לא קשור לאוכל, ניסיתי לאכול לפני, לא לאכול לפני, לאכול פרי, לנשום בכל מני דרכים, זה לא קורה רק בסקוואט עכשיו זה כמעט אחרי כל תרגיל, וגם כשאני סתם מתכופף וקם גם לאט מאוד
לחץ נפשי. עבודה? לימודים? דברים אחרים?

בצבא משתחרר עוד 3 חודש וקצת, אפשר להגיד שיש לחץ מכל מני דברים אבל לא חושב שזה קשור
לחץ נפשי גדול כן יכול לגרום לזה, אבל אם זה סתם לחץ רגיל אז קשה לי להאמין שזה זה.
איך לחץ הדם שלך במנוחה ובמאמץ?

• פותח/ת השרשור
לחץ נפשי גדול כן יכול לגרום לזה, אבל אם זה סתם לחץ רגיל אז קשה לי להאמין שזה זה.
איך לחץ הדם שלך במנוחה ובמאמץ?
במנוחה רגיל, ועשיתי בדיקת מאמץ הכל יוצא טוב, כל דבר בערך יוצא טוב וכלום לא פותר את זה

• פותח/ת השרשור
אם זה היה בגלל זה היו רואים את זה בבדיקת מאמץ
לא בהכרח. רק אם התופעה קרתה באותה הבדיקה. בבדיקת המאמץ חווית סחרחורת ו/או ראית שחור בעיניים?

וגם זה קורה לי כשאמי מתכופף וקם אז זה לא נראה לי בגלל זה
זה בדיוק אחד הסימפטומים של לחץ דם נמוך. נסה הפעם לקרוא.

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח. רק אם התופעה קרתה באותה הבדיקה. בבדיקת המאמץ חווית סחרחורת ו/או ראית שחור בעיניים?

זה בדיוק אחד הסימפטומים של לחץ דם נמוך. נסה הפעם לקרוא.
קראתי, אין לי מושג אם זה זה, בכל מקרה חוץ מלאכול יותר מלח (שאני אוכל נראה לי מספיק) אין ממש מה לעשות

היי
אותם סימטופמים שאתה מתאר היו לי בעבר ובמקרה שלי נבעו מלחץ דם גבוהה. יש לציין שאני מבצע אימוני כוח רוב חיי, במשקל אופטימלי, איני מעשן או צורך אלכוהול בכמויות מופרזות ושעות השינה הממוצעות שלי עומדות ברף, כול אלה עלולים להשפיע על לחץ דם ע"פ מחקרים רבים.
השיפור במצב במצב שלי בוצע בין היתר על ידי הגבלת מינון המלחים אך מרבית השינוי נבע מ:
1. צריכת כוס מיץ סלק ביום.
2. צריכת 1100 מ"ג קינמון ביום למשך מספר שבועות.
3. תרגילי מדיטציה המשלבים תרגילי נשימה והרגעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית