הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רואה שינוי בידיים

חדשדנדש55

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
חודש ראשון שלי (שאני מתאמן נורמלי - כלומר 10 אימונים ברצף ו3 תרגילים מתח סקוואט ובנץ כי לא צריך להכביד על הגוף שלי)

ואני לא רואה כלום בידיים, אני כן עולה במשקל (לא נשקלתי אבל אני מעלה קלוריות מפעם לפעם וכן) וכן רואים שינוי קטן בכנפיים אבל בידיים כלום

זה אמור להיות ככה?

למה שלא תוסיף קצת נפח? במקומך בתכנית fbw (כל הגוף בכל אימון) הייתי מוסיף פרס/לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים בתור תרגיל כתפיים, ועוד 2-3 סטים ליד קדמית ואחורית

• פותח/ת השרשור
למה שלא תוסיף קצת נפח? במקומך בתכנית fbw (כל הגוף בכל אימון) הייתי מוסיף פרס/לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים בתור תרגיל כתפיים, ועוד 2-3 סטים ליד קדמית ואחורית
עשיתי את זה כמה אימונים אבל הורדתי כי הרגשתי שזה סתם מעכב אותי

וגם יש לי יד רזה רצח לא רואה איך מבודדים יעזרו לי פה..

עשיתי את זה כמה אימונים אבל הורדתי כי הרגשתי שזה סתם מעכב אותי

וגם יש לי יד רזה רצח לא רואה איך מבודדים יעזרו לי פה..
לא צריך להגזים עם זה, אבל אם אתה משלב מאזן קלורי חיובי אז סביר להניח שהעלאת הנפח השבועי לידיים תעשה לך טוב במובן של גדילה שלהן. כמובן, בהנחה ונעשה בצורה הגיונית ומבוקרת

משהתחלתי להתאמן רציני בערך חודש כמעט
אל תצפה לשינויים משמעותיים תוך כל כך מעט זמן, זה לוקח זמן, וככל שהשריר קטן יותר ככה השינויים יהיו בולטים פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית