הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

1800 קלוריות הן 1800 קלוריות…

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
למה זה חשוב איך אני פורס את הרכב הקלוריות שלי? לא מדבר על 1800 קלוריות משוקולדים, אלא נניח על מעט חלבון ומעט פחמימה ויותר שומן. אני על 28% שומן עם מסת שריר אפסית ואין לי כוונה להתאמן במכון כרגע, אלא אימוני hiit בחוץ בשילוב של גירעון קלורי 500. אז אין לי צורך כרגע בחלבון רב. מה דעתכם?

יותר חלבון = יותר שימור שריר = יותר ירידה בשומן.
מש"ל

אגב אם ירידה בשומן היא המטרה שלך אימונים במכון יתנו לך הרבה יותר מHIIT בגלל אותה סיבה. יותר גירוי לשריר = יותר שימור שריר = יותר ירידה בשומן

למה זה חשוב איך אני פורס את הרכב הקלוריות שלי? לא מדבר על 1800 קלוריות משוקולדים, אלא נניח על מעט חלבון ומעט פחמימה ויותר שומן. אני על 28% שומן עם מסת שריר אפסית ואין לי כוונה להתאמן במכון כרגע, אלא אימוני hiit בחוץ בשילוב של גירעון קלורי 500. אז אין לי צורך כרגע בחלבון רב. מה דעתכם?
אתה תאבד הרבה מסת שריר והסיכוי שלך להתאזן בסוף הדיאטה אם תאבד הרבה מסה יהיה אפסי. תתחיל לבצע אימוני כוח יחד עם האירובי או שסביר להניח תקבל ריבאונד חזק של שומן בסוף התהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית