הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאמן לא נותן לעשות מיליטרי , סקוואט , דדליפט , בנט אובר.

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
אז מה לעשות איך לדבר איתו הוא אמר לי סקוואט אני יכול לעשות רק בגיל 17 שזה עוד 4 חודש וגם אין לנו כלוב יש לנו סמית משין זה נקרא משו מעפן אני מת לעשות חופשי(קודם שיתן לעשות בסמית) ודדליפט לא לעשות בכלל ובנט אובר כמה אנשי ם בחדר כושר והוא אמרו שזה גורם לפריצת דיסק והוא אמר שזה יותר הורס מאשר מועיל , ודדליפט בכלל לא לעשות לא רוצה לדבר איתי על זה חח... לא ידוע אם להאמין למה שהוא אומר הוא מבוגר בן 45 הוא מלא זמן מאמן יש לו נסיון הוא מבין בהרבה דברים אבל לא יודע ניראה לי שהוא דואג שאני לא אפגע ואני לא יתלונן עליו אחר-כך או משו כזה.אז בקיצור אני מתאמן כבר 10 חודש ורק לא מזמן הבנתי שקשה להתקדם ללא התרגילים האלה , אני רוצה התקדמות מהירה , ההתקדמות שלי די איטית התזונה שלי טובה אוכל המון אני במסה.אין חדר כושר אחר בעיר שלי רק מחוץ לעיר שאני יצטרך לקחת אוטובוס וגם זה די יקר 300 לחודש ושם אני משלם 300 לשלוש חודש.אז מה אתם ממליצים לעשות ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח אני לא יודע של מי החדר כושר אף אחד לא עו שה שם דדליפט יש שם הרבה אנשים סוסים שמתאמנים 3 שנים + ול א עושים שום תרגיל מתרגילי הקודש והם נראים טוב אבל אני רוצה התקדמות מהירה לא מעניין אותי מהם לא מסתכל על אחרים.וגם כול החדר כושר ילדים שחיפים ערסים שמתחלפים כול שבוע זה לא מעניין אותם הם לא ממש קוראים על דברים כאלה. אמרו שפותחים בעיר שלנו קנטרי קלאב (חדר כושר+ ב ריכה +סאונה+גקוזי) וזה בעוד שנה יעשו את זה ועוד שנה אני כבר מתגייס בעזרת ה'.באמת לא יודע מה לעשות עם המאמן המטומטם הזה אז אתם אומרים פשוט לבוא לדפוק לו מול הפנים דדליפט?
אה ועוד שאל ה לא קשורה בכול בסיס של מג"ב יש חדרי כושר ? כי רוב המגבניקים סוסים חח ^^

חח אני לא יודע של מי החדר כושר אף אחד לא עו שה שם דדליפט יש שם הרבה אנשים סוסים שמתאמנים 3 שנים + ול א עושים שום תרגיל מתרגילי הקודש והם נראים טוב אבל אני רוצה התקדמות מהירה לא מעניין אותי מהם לא מסתכל על אחרים.וגם כול החדר כושר ילדים שחיפים ערסים שמתחלפים כול שבוע זה לא מעניין אותם הם לא ממש קוראים על דברים כאלה. אמרו שפותחים בעיר שלנו קנטרי קלאב (חדר כושר+ ב ריכה +סאונה+גקוזי) וזה בעוד שנה יעשו את זה ועוד שנה אני כבר מתגייס בעזרת ה'.באמת לא יודע מה לעשות עם המאמן המטומטם הזה אז אתם אומרים פשוט לבוא לדפוק לו מול הפנים דדליפט?
אה ועוד שאל ה לא קשורה בכול בסיס של מג"ב יש חדרי כושר ? כי רוב המגבניקים סוסים חח ^^

כן.

בכלל,זה מצחיק אותי למה תמיד בנץ' זה תרגיל ש"חייב" להיות בכל "תוכנית אימונים" (שהמדריכים נותנים) אבל בדרך כלל אין את התרגילים המורכבים האחרים,אני חושב שבגלל שזה התרגיל הכי פשוט לעשייה (מבין המורכבים האחרים,הכי קל לתפיסה,קל ליישום) אז אנשים פשוט אוהבים לעשות אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית