הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה לא אידאלית

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
אני אוכל 2800 קלוריות ביום רגיל בלי אימון + גיינר שמוסיף לי עוד 600 קלוריות שיוצא שאני מגיע ביום רגיל ל 3400 קלוריות ואני במאזן חיובי של 1000 קלוריות , ביום אימון אני מגיע ל4000 קלוריות כי אני שותה גיינר פעמיים (בוקר וערב) ואני אוכל בסהכ הכל מאוכל רגיל 2800 קלוריות , עכשיו בזמן האחרון התזונה שלי פח ממש , היה לי תקופה של לחץ שלא יכלתי לשמור על התזונה (אני יודע שזה תירוץ מטופש) ובהתחלה שהייתי אוכל ככה בנוסף לגיינר הייתי עולה כל שבוע קילו ובגלל כל התקופה הזאת שזלזלתי בתזונה ירדתי שוב למשקל ההתחלתי שלי (53) אבל עדיין ששבוע שעבר אכלתי סבבה והכל עדיין נתקעתי בגלל איזה יומיים שלא אכלתי טוב , כאילו בזמן האחרון בגלל איזה יום אחד שאני לא אוכל טוב אן יומיים אני יורד פתאום 2 קילו וזה ממש מוזר , אני גם מרגיש שגם אם במשך שבןע שלם אני יאכל כמו שצריך אני יעלה קילו ל 54 ואז שבוע אחרי אני יאכל כמו שצריך ופתאום יום אחד אני לא יאכל כמו שצריך במקום לעלות ל 55 אני ישאר עדיין ב54 , זה ממש דפוק,בגלל יום אחד?!אני כבר חושב שאני צריך לעלות את הקלוריות שלי בעוד איזה 200 קלוריות כי אני מסתמך יותר מידי על הגיינר כי בתאכלס זה לא מקור מזון איכותי וטוב , או שאולי אני צריך לשנות תפריט לגמרי כי הגוף שלי התסגל לתפריט הזה? מה אתם אומרים ? לשנות תפריט לגמרי ? להעלות עוד 200 קלוריות ולהיות עקבי והכול יהיה טוב ואני יעקוף את הקושי הזה של לעלות מעל 55 כי אני כבר פאקינג חודשיים נע בין 52 ל - 55 ונמאס לי כבר...

גובה :1.73
משקל : 53.5

מטרה : להעלות במסה , לא אכפת לי מהשומן שהמסה תהיה מלוכלת כמה שאני צריך בשביל להעלות קילו אחד בשבוע .

נ.ב
אני משתפר במשקלים בחדר כושר בכל התרגילים וכו' אבל עדיין נתקע על אותו משקל ולא ברור לי למה כאילו אם זה מיומיים שאני לא אוכל טוב או שבכלל אני צריך להעלות קלוריות..

הבדלים של קילו מיום אחד לשני זה בסדר גמור, זה יותר עניין של נוזלים ותוכן קיבה, ועם כל מה שאתה אוכל הגיוני מאוד שהמשתנים האלה ישתנו מאוד מיום ליום.
אני בכל מקרה לא ממליץ לך לעשות את מה שאתה עושה, של להיות בפלוס קלורי גדול מאוד ולעלות בצורה חסרת אחריות בשומן, כי אחרי זה זה משהו שתצטרך להתמודד איתו וזה יהיה הרבה יותר בעייתי מלעלות לאט יותר ולא להצטרך להתמודד עם השומן מלכתחילה.
תוותר על הגיינר ואז אתה תהיה בפלוס טוב, אולי תשתה אותו ביום של אימון, שם זה פחות נורא.
קילו בשבוע, במיוחד במשקל שלך, זה מלא, ומאוד לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
הבדלים של קילו מיום אחד לשני זה בסדר גמור, זה יותר עניין של נוזלים ותוכן קיבה, ועם כל מה שאתה אוכל הגיוני מאוד שהמשתנים האלה ישתנו מאוד מיום ליום.
אני בכל מקרה לא ממליץ לך לעשות את מה שאתה עושה, של להיות בפלוס קלורי גדול מאוד ולעלות בצורה חסרת אחריות בשומן, כי אחרי זה זה משהו שתצטרך להתמודד איתו וזה יהיה הרבה יותר בעייתי מלעלות לאט יותר ולא להצטרך להתמודד עם השומן מלכתחילה.
תוותר על הגיינר ואז אתה תהיה בפלוס טוב, אולי תשתה אותו ביום של אימון, שם זה פחות נורא.
קילו בשבוע, במיוחד במשקל שלך, זה מלא, ומאוד לא מומלץ
אבל אני לא יודע אם אוכל להתקדם ככה במשקלים בחדר כושר כי אני יאכל רק 2800 קלוריות ביום .. ו 600 מעל המאזן החיובי זה סבבה?
כמה אתה ממליץ לי לעלות בשבוע ? חצי קילו?

אבל אני לא יודע אם אוכל להתקדם ככה במשקלים בחדר כושר כי אני יאכל רק 2800 קלוריות ביום .. ו 600 מעל המאזן החיובי זה סבבה?
כמה אתה ממליץ לי לעלות בשבוע ? חצי קילו?
אתה תצליח להתקדם ללא שום בעיה, בגיל שלך והמצב הנוכחי אתה כנראה תתקדם גם בגירעון קלורי.
600 מעל המאזן זה די והותר, לרוב ממליצים עד 500 מעל המאזן.
ואתה אמור לעלות בערך 1%-2% מהמשקל שלך בחודש, אולי יותר לכיוון הרף העליון בגלל המשקל הנמוך שלך.
וכדי להקל על עצמך, תשקול את עצמך כל יום ותעשה ממוצע שבועי, ככה לא תדאג לגבי כל יום בנפרד

• פותח/ת השרשור
אתה תצליח להתקדם ללא שום בעיה, בגיל שלך והמצב הנוכחי אתה כנראה תתקדם גם בגירעון קלורי.
600 מעל המאזן זה די והותר, לרוב ממליצים עד 500 מעל המאזן.
ואתה אמור לעלות בערך 1%-2% מהמשקל שלך בחודש, אולי יותר לכיוון הרף העליון בגלל המשקל הנמוך שלך.
וכדי להקל על עצמך, תשקול את עצמך כל יום ותעשה ממוצע שבועי, ככה לא תדאג לגבי כל יום בנפרד
5.5 קילו כל חודש?

זה לא נקי מידי? זה ממש קצת כאילו ראיתי מלא סרטונים של מפתחי גוף שאומרים שצריך להעלות בין 200 ל 700 גרם בשבוע
נקי זה טוב, גם ככה פיתוח שירור זה תהליך איטי יחסית, ככה שכל עליה נוספת לא תהיה שריר אז זה מיותר לגמרי.
ותתעלם מרוב מה שמפתחי גוף אומרים, רובם לא מבינים יותר מדי באיך לעשות דברים בצורה טבעית ונכונה

• פותח/ת השרשור
נקי זה טוב, גם ככה פיתוח שירור זה תהליך איטי יחסית, ככה שכל עליה נוספת לא תהיה שריר אז זה מיותר לגמרי.
ותתעלם מרוב מה שמפתחי גוף אומרים, רובם לא מבינים יותר מדי באיך לעשות דברים בצורה טבעית ונכונה
אבל אני אוכל 600 קל' מעל המאזן הקלורי אז זה לא יהיה הגיוני לעלות חצי קילו בחודש...

אני אומר אם אני יאכל 600 קלוריות מעל המאזן הניטרלי אני יעלה לפחות איזה חצי קילו בשבוע .. ואתה אומר שאני יעלה רק חצי קילו בחודש
אתה כנראה תעלה איזור הקילו בממוצע בחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית