אני אוכל 2800 קלוריות ביום רגיל בלי אימון + גיינר שמוסיף לי עוד 600 קלוריות שיוצא שאני מגיע ביום רגיל ל 3400 קלוריות ואני במאזן חיובי של 1000 קלוריות , ביום אימון אני מגיע ל4000 קלוריות כי אני שותה גיינר פעמיים (בוקר וערב) ואני אוכל בסהכ הכל מאוכל רגיל 2800 קלוריות , עכשיו בזמן האחרון התזונה שלי פח ממש , היה לי תקופה של לחץ שלא יכלתי לשמור על התזונה (אני יודע שזה תירוץ מטופש) ובהתחלה שהייתי אוכל ככה בנוסף לגיינר הייתי עולה כל שבוע קילו ובגלל כל התקופה הזאת שזלזלתי בתזונה ירדתי שוב למשקל ההתחלתי שלי (53) אבל עדיין ששבוע שעבר אכלתי סבבה והכל עדיין נתקעתי בגלל איזה יומיים שלא אכלתי טוב , כאילו בזמן האחרון בגלל איזה יום אחד שאני לא אוכל טוב אן יומיים אני יורד פתאום 2 קילו וזה ממש מוזר , אני גם מרגיש שגם אם במשך שבןע שלם אני יאכל כמו שצריך אני יעלה קילו ל 54 ואז שבוע אחרי אני יאכל כמו שצריך ופתאום יום אחד אני לא יאכל כמו שצריך במקום לעלות ל 55 אני ישאר עדיין ב54 , זה ממש דפוק,בגלל יום אחד?!אני כבר חושב שאני צריך לעלות את הקלוריות שלי בעוד איזה 200 קלוריות כי אני מסתמך יותר מידי על הגיינר כי בתאכלס זה לא מקור מזון איכותי וטוב , או שאולי אני צריך לשנות תפריט לגמרי כי הגוף שלי התסגל לתפריט הזה? מה אתם אומרים ? לשנות תפריט לגמרי ? להעלות עוד 200 קלוריות ולהיות עקבי והכול יהיה טוב ואני יעקוף את הקושי הזה של לעלות מעל 55 כי אני כבר פאקינג חודשיים נע בין 52 ל - 55 ונמאס לי כבר...
גובה :1.73
משקל : 53.5
מטרה : להעלות במסה , לא אכפת לי מהשומן שהמסה תהיה מלוכלת כמה שאני צריך בשביל להעלות קילו אחד בשבוע .
נ.ב
אני משתפר במשקלים בחדר כושר בכל התרגילים וכו' אבל עדיין נתקע על אותו משקל ולא ברור לי למה כאילו אם זה מיומיים שאני לא אוכל טוב או שבכלל אני צריך להעלות קלוריות..
גובה :1.73
משקל : 53.5
מטרה : להעלות במסה , לא אכפת לי מהשומן שהמסה תהיה מלוכלת כמה שאני צריך בשביל להעלות קילו אחד בשבוע .
נ.ב
אני משתפר במשקלים בחדר כושר בכל התרגילים וכו' אבל עדיין נתקע על אותו משקל ולא ברור לי למה כאילו אם זה מיומיים שאני לא אוכל טוב או שבכלל אני צריך להעלות קלוריות..