הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הphul הזאת?

• פותח/ת השרשור Armani
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה לא יותר מדי תרגילי דחיפה ביחס למשיכה ולא מספיק עבודה על ההאמסטרינגס?
נראה לי שלא, יש שני תרגילי משיכה כל אימון עליון (אנכית ואופקית) והדדליפט עובד חזק על האמסטרינס, בנוסף סקוואט עובד עליהם וגם לאנג'ים במידה מסויימת, ואם זה לא מספיק אז יש עוד כפיפת ברכיים

• פותח/ת השרשור
נראה לי שלא, יש שני תרגילי משיכה כל אימון עליון (אנכית ואופקית) והדדליפט עובד חזק על האמסטרינס, בנוסף סקוואט עובד עליהם וגם לאנג'ים במידה מסויימת, ואם זה לא מספיק אז יש עוד כפיפת ברכיים

לא נראה לי, אבל בסופו של דבר תמיד אפשר לעשות תיקונים קטנים
זה מה שאמרו לי זה נכון? :
שני תרגילי משיכה זה מעט מדיי, יש שם 3 תרגילי דחיפה שעובדים על כתפיים וחזה ו 2 תרגילי משיכה שעובדים על גב
איך בדיוק זה מאוזן? הגב הרבה יותר גדול מחזה וכתפיים. בכל אימון יש 3 תרגילים QUAD DOMINENT

שני תרגילי משיכה זה מעט מדיי, יש שם 3 תרגילי דחיפה שעובדים על כתפיים וחזה ו 2 תרגילי משיכה שעובדים על גב
איך בדיוק זה מאוזן? הגב הרבה יותר גדול מחזה וכתפיים. בכל אימון יש 3 תרגילים QUAD DOMINENT
אתה עושה גם דדליפט לגב.

אלה תרגילים מורכבים ברובם, להגיד שהם עובדים רק על חזה או רק על גב זה, או קוואד דומיננט או לא, זה לא יהיה ממש נכון להגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית