הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להתאמן אחרי שנה

TheStrongest

משתמש מתחיל
39
1
נק' מוניטין:
1
39
1
היי, מה קורה?
לפני שנה אני התאמנתי שנה באימונים, בגלל תקופה מאוד לחוצה שהייתי אמור לבחור בין אימונים ללימודים בחרתי בלימודים. לא עשיתי חיטוב או מסה וזאת הטעות שהייתה לי אבל כן חקרתי הרבה ועכשיו אני צריך שתכוונו אותי איך לחזור, בגדול אקבל מחר תוכנית מהמאמן ואשלח אותה פה והוא כנראה יביא לי משהו שיותאם למצב (הפסקה של שנה).

1. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע מה לעשות, אני אבקש ממנו תוכנית לתקופה האחרונה שככה תחזיר אותי לעניינים ומשקלים ואחר כך אני אחליף תוכנית שתתואם לחיטוב ואכין תפריט והכל, אבל בנתיים זה מה שעדיף? איך להרים את המשקלים? (כשל בסוף כל סט?) מהי התקופה המומלצת לתוכנית שכזו? אני מניח שמשקלים שהרמתי פעם עכשיו אני מרים חצי מהם..

2. ולגבי הנושא השני זה התזונה, אני בגדול עולה לי"ב ואני חשבתי שלא משנה מה התכנית שהמאמן יביא אני עדיין הולך לאכול מה שבא לי וזה בעיקר להשתפשף עם התוכנית והמכניקה... ובחיטוב כמובן תפריט. יש עם זה בעיה כלשהיא? אני מודע לכך שלא יהיו תוצאות (זאת הטעות שהייתה לי כשהתאמנתי) + (ואין לי בעיה עם זה עכשיו כי המטרה היא להשתפשף).

3. כשאתחיל תקופת חיטוב כמה שאצטרך ואסיים אותה, ויכול להיות שאני לא אעשה לי תפריט נטראלי ואם החברים מזמינים לפיצה אז אני אלך ואני אוכל רגיל זה יזיק? כמובן שזה רק בתיאוריה במידה ולא ארצה לעשות מסה

צודה רבה

1. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע מה לעשות, אני אבקש ממנו תוכנית לתקופה האחרונה שככה תחזיר אותי לעניינים ומשקלים ואחר כך אני אחליף תוכנית שתתואם לחיטוב ואכין תפריט והכל, אבל בנתיים זה מה שעדיף? איך להרים את המשקלים? (כשל בסוף כל סט?) מהי התקופה המומלצת לתוכנית שכזו? אני מניח שמשקלים שהרמתי פעם עכשיו אני מרים חצי מהם..
אתה אמור להתאמן לפחות פעמיים בשבוע עם 10+ סטים לכל שריר ולא לכשל בכל סט

2. ולגבי הנושא השני זה התזונה, אני בגדול עולה לי"ב ואני חשבתי שלא משנה מה התכנית שהמאמן יביא אני עדיין הולך לאכול מה שבא לי וזה בעיקר להשתפשף עם התוכנית והמכניקה... ובחיטוב כמובן תפריט. יש עם זה בעיה כלשהיא? אני מודע לכך שלא יהיו תוצאות (זאת הטעות שהייתה לי כשהתאמנתי) + (ואין לי בעיה עם זה עכשיו כי המטרה היא להשתפשף).
אתה עלול להשמין אם "תאכל מה שבא לך"

3. כשאתחיל תקופת חיטוב כמה שאצטרך ואסיים אותה, ויכול להיות שאני לא אעשה לי תפריט נטראלי ואם החברים מזמינים לפיצה אז אני אלך ואני אוכל רגיל זה יזיק? כמובן שזה רק בתיאוריה במידה ולא ארצה לעשות מסה
זה לא יזיק. מה שיזיק אם תאכל מגש שלם רק לעצמך

• פותח/ת השרשור
אתה אמור להתאמן לפחות פעמיים בשבוע עם 10+ סטים לכל שריר ולא לכשל בכל סט

אתה עלול להשמין אם "תאכל מה שבא לך"

זה לא יזיק. מה שיזיק אם תאכל מגש שלם רק לעצמך
תודה רבה קודם כל.
1. סבבה אבל מה הכוונה לא להגיע לכשל בכל סט? לא צריך בכל סט חזרה אחרונה שיהיה לי קשה ואז לרדת במשקלי עבודה? או להישאר על אותו משקל כל השלושה-ארבעה סטים ומן הסתם שבסט הראשון יהיה לי קל יותר לבצע את התרגיל מאשר בסט האחרון שיהיה טיפה קשה.

2. לגבי זה שכנראה אשמין, אני מודע לכך אבל המשקלים יחזרו אחרי תקופה "בתכנית חזרה לאימונים"? הרי זו המטרה ואח"כ חיטוב עם תפריט.

לא צריך בכל סט חזרה אחרונה שיהיה לי קשה ואז לרדת במשקלי עבודה?
לא. אתה אמור להתאמן חזרה או שתיים לפני כשל.

2. לגבי זה שכנראה אשמין, אני מודע לכך אבל המשקלים יחזרו אחרי תקופה "בתכנית חזרה לאימונים"? הרי זו המטרה ואח"כ חיטוב עם תפריט.
המטרה היא להעלות כמה שפחות שומן. אין טעם להעלות שומן ואז לבזבז על זה זמן בחיטוב

גם מאסה גם ניטראלי וגם חיטוב צריך להיות בשליטה. אתה יכול לשלוט על כמויות אוכל, כמויות של ערכים או שיטה נוספת פחות אידיאלית זה להגביל את סוג האוכל שאתה אוכל.

אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בגלל שהיית בהפסקה. אל תגיע לכשל, זה מיותר לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
גם מאסה גם ניטראלי וגם חיטוב צריך להיות בשליטה. אתה יכול לשלוט על כמויות אוכל, כמויות של ערכים או שיטה נוספת פחות אידיאלית זה להגביל את סוג האוכל שאתה אוכל.

אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בגלל שהיית בהפסקה. אל תגיע לכשל, זה מיותר לחלוטין.
הבנתי, סבבה

1.כ שאחזור להתאמן כמה זמן יקח לי עד שאחזור למשקלים? אני דיי בטוח שירדתי במשקל גוף וזה כנראה שהמסה שלי ירדה ובשביל להחזיר את זה זה יקח כמה אימונים וזהו? נשמע לא הגיוני, בייחוד שצריך לעשות מסה בשביל לעלות מסת שריר...

2.ובנוגע לאחת השאלות ששאלתי, האם אפשרי לאכול איזה ערכים שאני רוצה, יום אחד גירעון יום אחד פלוס ויום אחר נטראלי ועדיין להחזיר את משקלי העבודה? או שחייב לעמוד בערכים כלשהם.

3. את התשובה לשאלה הזו שמעתי מהמון אנשים ואלף חירטוטים שונים: אם למשל אני עושה חיטוב מגיע לערכים שאני צריך ויש לי מספיק בשביל להכניס לתפריט איזו עוגה טעימה, בתכלס, זה אפשרי?

אני יודע שאני יוצא שמן רצח אבל עד שאתחיל חיטוב אני רוצה ליהנות מהתקופה הזאת כמה שיותר מבלי לעלות הרבה שומן כמובן.

תודה רבה!!

1. קשה להגיד, תלוי בהמון גורמים. הערכה גסה שלי - חודשיים~.
2. תלוי מה עשית לפני שנה. אם אכלת 3000 קלוריות אז ועכשיו תאכל 1000 קלוריות, כמובן שיהיה הבדל.
3. לחלוטין כן. אם אתה מדייק בספירת קלוריות, אתה יכול לאכול מה שבא לך. קח בחשבון שאספקטים שונים של בריאות כן תקפים וכמובן יש השפעות חיוביות / שליליות למאכלים שונים על עיכול, הרגשה וכו׳. אבל אתה לא תשמין אם תאכל עוגה בגרעון קלורי / תחזוקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית