הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Just for fun

דניאל ניראה שזה יותר דימל דדליפט מאשר רומני (אין מתיחה חזקה בהאמסטרינגס)
אתה מתכונן לדצמבר אצל אדטו?

• פותח/ת השרשור
דניאל ניראה שזה יותר דימל דדליפט מאשר רומני (אין מתיחה חזקה בהאמסטרינגס)
אתה מתכונן לדצמבר אצל אדטו?
ביחס לדד הרגיל שלי יש יותר מתיחה בהאמס (אני מתחיל דד עם שוקיים לא מאונכות בכלל לרצפה, פה אני שולח ירכיים אחורה אבל לא שולח ברכיים קדימה).

כן, קרב 3.

כל הכבוד על המשקלים אחי אבל אני לא מבין למה להרוס את הגב שלך ככה... לא מבין את התרגילים האלה בכלל לגב
אה ואני מקנא
🙌

זה עומד להיות ארוך
רוצה בכלל להתחיל משהו ארוך?
למה לשקול 132 רק בשביל להיות חזק עחי? לא חבל שאתה סתם שמן והכוסיות לא יודעות שאתה חזק באמת?

תותח דניאל מה עם סקוואט ובנץ'?

• פותח/ת השרשור
רוצה בכלל להתחיל משהו ארוך?
למה לשקול 132 רק בשביל להיות חזק עחי? לא חבל שאתה סתם שמן והכוסיות לא יודעות שאתה חזק באמת?

תותח דניאל מה עם סקוואט ובנץ'?
400+ סאב טוטאל בלי שרוולים/רצועות, כשיהיה משהו מעניין אפרסם כבר את כל שלושת ההרמות בצוותא כי כרגע אני רק בתהליך של חזרה להסקביט אחרי כמעט 3 שנים בלי.

400+ סאב טוטאל בלי שרוולים/רצועות, כשיהיה משהו מעניין אפרסם כבר את כל שלושת ההרמות בצוותא כי כרגע אני רק בתהליך של חזרה להסקביט אחרי כמעט 3 שנים בלי.
למה לא הסקבטת 3 שנים?🤢

• פותח/ת השרשור
למה לא הסקבטת 3 שנים?🤢
התעסקתי בדדליפט, עשיתי דברים אחרים לרגליים וכל כמה חודשים הייתי מוסיף איזה 2.5 לסקוואט רק כדי "לשבור שיא".

עכשיו באיזה 7 שבועות "הוספתי" (במרכאות כי לא היה לי מקס' אמיתי רק "שיא אישי") 50 קילו לסקוואט כשחזרתי לאמן אותו. נקווה להמשיך להתקדם...

התעסקתי בדדליפט, עשיתי דברים אחרים לרגליים וכל כמה חודשים הייתי מוסיף איזה 2.5 לסקוואט רק כדי "לשבור שיא".

עכשיו באיזה 7 שבועות "הוספתי" (במרכאות כי לא היה לי מקס' אמיתי רק "שיא אישי") 50 קילו לסקוואט כשחזרתי לאמן אותו. נקווה להמשיך להתקדם...
לא הבנתי, לא עשית סקוואט והוספת 2.5 קג לסקוואט כל כמה חודשים שביצעת בדיקה אקראית של סינגל ?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, לא עשית סקוואט והוספת 2.5 קג לסקוואט כל כמה חודשים שביצעת בדיקה אקראית של סינגל ?
עשיתי סקוואט לפעמים לשמור על טכניקה או אם צריך לתרגל עבודה עם רצועות ודברים כמו בוקס סקוואט מעל מקביל, לג פרס, כפיפות ופשיטות ברכיים, פשיטות גב דדליפטים רומניים, גוד מורנינגים, עבודה על תאומים ואפילו סקוואט בסמית' פה ושם והכל.

אם לשים במספרים
היה לי ביולי 2015 על 99מ.ג. בתחרות 200 סקוואט ברצועות ברכיים ו215 דדליפט (היה יותר לפני על משקל גוף גבוה יותר).
ואיפשהו שנה שעברה עשיתי סקוואט 221 עם רצועות ברכיים ו305 דדליפט על 125מ.ג.

עכשיו כשחזרתי להסקביט "טכנית"
הגעתי מ221 עם רצועות ברכיים ל-260 ללא רצועות/ללא שרוולים בפחות מחודשיים (שוב "טכנית" כי לא באמת היה לי מקסימום בסקוואט וזה לא נטו שיפור בכוח).

שיתי סקוואט לפעמים לשמור על טכניקה או אם צריך לתרגל עבודה עם רצועות ודברים כמו בוקס סקוואט מעל מקביל, לג פרס, כפיפות ופשיטות ברכיים, פשיטות גב דדליפטים רומניים, גוד מורנינגים, עבודה על תאומים ואפילו סקוואט בסמית' פה ושם והכל.
נשמע תוכנית מאוד מעניינת אבל למה פשוט לא לעשות רק סקוואט ודדליפט וקצת תרגילי עזר ?

• פותח/ת השרשור
נשמע תוכנית מאוד מעניינת אבל למה פשוט לא לעשות רק סקוואט ודדליפט וקצת תרגילי עזר ?
אם אני רוצה משהו אופטימלי לדדליפט בלבד אז למה לי לאמן סקוואט ודדליפט, למה לא פרונט סקוואט ודדליפט? או בוקס סקוואט ודדליפט? או פאוור קלין ודדליפט? או כפיפות מרפקים ודדליפט? או שחמט ודדליפט? אולי בכלל דדליפט ודדליפט? או בלי דדליפט?

זה תהליך ולומדים עם הזמן מה עובד ומה לא, לא צריך להיות מקובע. לדעתי לפחות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית