הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית להחזרת כוח אחרי שנתיים וחצי.

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
אז ככה...
כרגע חייל מחופשש שלא התאמן בחדר כושר בצורה סדירה במשך כל השירות.
מחפש רעיון לתוכנית לחיטוב (אם לא חיטוב ברור שSS.) ועדיין איכשהו לנצל את הזיכרון שריר כדי להחזיר קצת מהכוח שהיה.

משקלים לפני הגיוס:
סקוואט - 180*3
בנץ' - 105*3
פרס - 65-70*3
דדלפיט - 210*3

חשבתי אולי על הלינארית... יש עוד הצעות יותר יעילות אולי?
כרגע מתאמן כבר שבוע עושה AB עם המורכבים קצת להרגיל את הגוף חזרה.
משקלים כרגע:
סקוואט - 105*5
בנץ' - 75*10
פרס - 45 * 6
דדליפט 120*3

אלה המשקלים שעשיתי השבוע בערך והכל עלה די בקלות.

אם יש תוכנית קצת גמישה שאפשר להוסיף תרגילי עזר.

ועוד שאלה...
יש כאן אנשים שחזרו להתאמן אחרי תקופה ארוכה של הפסקה?
הכוח חוזר מהר יותר או שזה ממש לבנות הכל מההתחלה?

תודה!

תעשה SS, ותמשוך כמה שאתה יכול במגבלות המשקל גוף שאתה מקציב לעצמך. בהתחלה תוכל להתחזק גם בלי לצבור שומן.
באופן כללי הייתי ממליץ לך לרוץ עם SS עד מיצוי ואז לעבור למשהו אחר ולהוריד משקל ואחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
תעשה SS, ותמשוך כמה שאתה יכול במגבלות המשקל גוף שאתה מקציב לעצמך. בהתחלה תוכל להתחזק גם בלי לצבור שומן.
באופן כללי הייתי ממליץ לך לרוץ עם SS עד מיצוי ואז לעבור למשהו אחר ולהוריד משקל ואחוזי שומן.

שמע בגדול אני מסכים איתך... אבל קיץ עכשיו ולא בא לי להתחיל SS כי אני אשאב אליה ולא אעצור... 😣
אחרי חיטובון נגיד בתחילת ספטמבר ברור שאני אעשה SS.
עוד הצעות??

לא צריכה להיות לך בעיה להתקדם עם SS גם בחיטוב בתור התחלה. מה שכן לא הייתי מנסה להימרח יותר מדי על ריסטים ו"לסחוט" את התכנית. הייתי עושה SS, ממשיך עד לריסט הראשון ועובר לליניארית

• פותח/ת השרשור
לא צריכה להיות לך בעיה להתקדם עם SS גם בחיטוב בתור התחלה. מה שכן לא הייתי מנסה להימרח יותר מדי על ריסטים ו"לסחוט" את התכנית. הייתי עושה SS, ממשיך עד לריסט הראשון ועובר לליניארית

האמת זה אחלה רעיון... נלך על זה תודה!
טוב לראות שיש פה עוד מהוותיקים.😱

אין כמו התקופה שאתה חוזר להתאמן אחרי שלא התאמנת מלא זמן בגלל הצבא , המשקלים טסים למעלה ואתה מתרגש מכל אימון , תנצל את זה 😉
בהצלחה באזרחות

האמת זה אחלה רעיון... נלך על זה תודה!
טוב לראות שיש פה עוד מהוותיקים.😱
סתם כדי להוסיף. כשהייתי 4 חודשים בטיול אחרי צבא ואפילו לא הפסקתי להתאמן, התאמנתי פעמיים בשבוע, ירדתי למצב שהייתי עושה סקוואט לאיזה 180-185 לחמישיה בקושי. חזרתי לארץ ובחודש SS הגעתי ל200 לחמישיות בלי חגורה

• פותח/ת השרשור
אין כמו התקופה שאתה חוזר להתאמן אחרי שלא התאמנת מלא זמן בגלל הצבא , המשקלים טסים למעלה ואתה מתרגש מכל אימון , תנצל את זה 😉
בהצלחה באזרחות

סתם כדי להוסיף. כשהייתי 4 חודשים בטיול אחרי צבא ואפילו לא הפסקתי להתאמן, התאמנתי פעמיים בשבוע, ירדתי למצב שהייתי עושה סקוואט לאיזה 180-185 לחמישיה בקושי. חזרתי לארץ ובחודש SS הגעתי ל200 לחמישיות בלי חגורה

טוב לשמוע! תודה רבה! ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית