הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ראשון

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
אז ככה אני מתחיל חיטוב ראשון
גובה 180+- ומשקל 75 על אחוז שומן גבוה 18-19 ככל הנראה..
Rmr יצא לי 2100 בערך.
שיניתי את התפריט ורציתי לדעת איך הוא לדעתכם

4042931.jpg

עכשיו יש לי כמה שאלות:
1.חייב להיות במאזן נטרלי שבועיים או ששבוע יספיק?

2.כמו שאתם רואים מתחיל בגירעון קטן ומתכוון להוריד מהפחמימות עד שאגיע לירידה של חצי קילו בשבוע. עכשיו בהמשך כשאוריד את כמות הקלוריות אצטרך להוסיף עוד כמה קלוריות ביום של אימון ? אם כן כמה מוסיפים על אימון כוח וכמה על חצי שעה אירובי?

3.צריך לשנות משהו בתוכנית אימון ? מתאמן fbw בערך 25 סטים באימון וטווח חזרות במורכבים 6-8 ובפשוטים 8-12 (אם צריך אפרסם תתוכנית)

4. מתוך ה2 קג ששואף לרדת בחודש יש איזה הערכה כמה מזה יהיה שומן?

תודה מראש וסליחה על החפירה
סליחה על ההקפצה אבל יש מישהו שיודע?

1.חייב להיות במאזן נטרלי שבועיים או ששבוע יספיק?
אין בזה צורך בכניסה לחיטוב

2.כמו שאתם רואים מתחיל בגירעון קטן ומתכוון להוריד מהפחמימות עד שאגיע לירידה של חצי קילו בשבוע. עכשיו בהמשך כשאוריד את כמות הקלוריות אצטרך להוסיף עוד כמה קלוריות ביום של אימון ? אם כן כמה מוסיפים על אימון כוח וכמה על חצי שעה אירובי?
הירידה צריכה להיות באופן יחסי למשקל גוף. אתה שואף לירידה של 0.5-1% ממשקל הגוף כל שבוע. עדיף להשאיר את התפריט קבוע ביום של אימון ויום ללא אימון

3.צריך לשנות משהו בתוכנית אימון ? מתאמן fbw בערך 25 סטים באימון וטווח חזרות במורכבים 6-8 ובפשוטים 8-12 (אם צריך אפרסם תתוכנית)
בהתאם לרמה הועדפה אישית

4. מתוך ה2 קג ששואף לרדת בחודש יש איזה הערכה כמה מזה יהיה שומן?
הרוב

• פותח/ת השרשור
אין בזה צורך בכניסה לחיטוב

הירידה צריכה להיות באופן יחסי למשקל גוף. אתה שואף לירידה של 0.5-1% ממשקל הגוף כל שבוע. עדיף להשאיר את התפריט קבוע ביום של אימון ויום ללא אימון

בהתאם לרמה הועדפה אישית

הרוב
תודה רבהה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית