הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכניתינו לאן? פירוט מלא

למה לא עכשיו

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
1
43
0
שלום!
בן 20
משקל 70
גובה 187

לוחם ביחידה מובחרת- שעות שינה ועומס שבועי משתנה מאוד לשבוע לשבוע. לפעמים ישן כמו מלך ולפעמים מגרד את ה3 שעות בלילה.

תמיד הייתי רזה ודי שרירי ( ברור, אין הרבה שומן אז השרירים בולטים בלה בלה בלה)

התחלתי לפני 5 חודשים ss עם מתח במקום קלין, עבדתי בתוכנית במשך 3 חודשים. התקדמתי בצורה די עקבית אבל די מהר נתקעתי על משקלים נמוכים. יש המון המון לאן להתקדם.

בנץ 60- פשוט לא הצלחתי לשבור את המחסום הזה..
סקוואט- 90
דדליפט 120
מתח עם 20 קילו 3*5
פרס- 37.5- אותו סיפור כמו הבנץ.

רציתי לשנות תוכנית. עברתי לבלוקינג רוטין של לייל ועבדתי בה עוד חודש וחצי (שבועיים הפסקה בין הss לבלוקינג עקב אילוצים.
התוכנית- תוכנית אימונים - Lyle McDonald's Bulking Routine - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
האם אמח מוכן לתוכנית נפח עם התקדמות איטית או שעדיף לחזור לתוכניות כח וטעיתי שמראש ברחתי לחפש את הנפח?
בזמן הss עליתי סך הכל 3 קילו.

2. אם כח, ss או לינארית בהתאם למצב?

3. אם נפח, מה דעתכם על התוכנית של לייל? המלצות אחרות?

4. האם העובדה שאני ארוך( ידיים ארוכות) יכולה להשפיע על ההתקדמות שלי (מבחינת טווח תנועה גדול יותר). שאלה של צעירים..
חשוב לי מאוד מצוין שמה שחשוב לי הוא נטו נטו בילדינג, אני רוצה לצבור מסה על מנת שאוכל לחטב בעתיד הרחוק
תודה רבה!

נערך לאחרונה:
לא יודע אם שינוי בתוכנית יעזור לך אם אתה ישן 3 שעות בלילה ונמצא בצבא בתנאים משתנים ובלתי צפויים. המתח שלך ממש לא נמוך. הפרס והבנץ כן. אבל לא חושב שהתנאים הקיימים שלך מאפשרים תוכניות תובעניות, מבחינת התאוששות או תזונה. תחפש משהו שיתאים למציאות שלך במקום לכפות משהו לא ריאלי.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם שינוי בתוכנית יעזור לך אם אתה ישן 3 שעות בלילה ונמצא בצבא בתנאים משתנים ובלתי צפויים. המתח שלך ממש לא נמוך. הפרס והבנץ כן. אבל לא חושב שהתנאים הקיימים שלך מאפשרים תוכניות תובעניות, מבחינת התאוששות או תזונה. תחפש משהו שיתאים למציאות שלך במקום לכפות משהו לא ריאלי.

שוב,
יש דגש גדול על אימון גופני, חלק ממה שנדרש זה כח. אמרתי שלפעמים הדברים לא מסתדרים אבל בוודאות אני יכול להכנס לתוכנית, לרב השגרה מאפשרת את זה במיוחד בשילוב של סופשים בבית.
מבחינת תזונה. יש גיינר שעוזר למרות שמדובר בזבל. אני יכול להביא את עצמי לתזונה ראויה. שעות שינה משתנה.

• פותח/ת השרשור
אם זה אפשרי מבחינת התנאים, למה שלא תעשה ss כמו שצריך, תעלה 15-20 קג משקל גוף, תגיע לדלליפט פעמיים משקל גוף וסקוואט כפול אחד וחצי (אם לא יותר)? אז החיים יהיו הרבה יותר קלים. ותראה טוב אחרי שתחטב קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית