הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רואה שינוי

• פותח/ת השרשור שן
  • פורסם בתאריך

שן

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אז ככה התחלתי להתאמן לפני חודש ועשר יום במשקל של 47 אני נשקל בבוקר עכשיו אני עושה מסה נקייה ובזמן הזה עליתי חמש וחצי קילו אבל אני לא רואה אותם אני בן 16 גובה 165. מה אני עושה לא נכון?? ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הרושם הוא שכדאי שתקרא את המאמרים בפורטל :
1. המדריך לעלייה במסת שריר
2. תפריט תזונה לעלייה במסת שריר
3. תכנית אימונים לעלייה במסת שריר

אחרי שתקרא את שלושת המאמרים - אם עדיין יהיו לך תהיות, תדע איך ומה לשאול את חברי הפורום.
נראה שדילגת על שלב הלמידה וקפצת לשלב העשייה.
IMG_20180701_135528.jpg
התכנית שלי טובה?

רשימת מכולת סבירה
אתה יכול ללמוד עוד על תזונה ואימונים והקישורים שצירפו פה יהיו התחלה טובה, אבל הבעיה הראשונה שלך היא שאתה מצפה לראות תוצאות אחרי חודש.

• פותח/ת השרשור
זה הגיוני שאני עולה בשומן?
רשימת מכולת סבירה
אתה יכול ללמוד עוד על תזונה ואימונים והקישורים שצירפו פה יהיו התחלה טובה, אבל הבעיה הראשונה שלך היא שאתה מצפה לראות תוצאות אחרי חודש.
זה הגיוני שאני עולה בשומן?

1. אם באמת עלית חמישה וחצי קילו ב-40 יום ולא מדובר בטעות מדידה - כי זו עלייה חריגה מאד לטווח זמן קצר כל כך - אז רוב מוחלט של המשקל שעלית זה שומן.
2. תקרא את המאמרים שציינתי בתגובה הראשונה שלי. עצם השאלה שלך מצביעה על כך שאין לך מושג קלוש איך עולים במסת שריר ואיך אוכלים נכון.
בפורום תמיד שמחים לעזור - חוץ מלכאלו שמתעצלים לנסות וללמוד קודם לבד.
תקרא, תלמד ואם עדיין לא תבין תשאל. אחרת סיימנו כאן.

• פותח/ת השרשור
1. אם באמת עלית חמישה וחצי קילו ב-40 יום ולא מדובר בטעות מדידה - כי זו עלייה חריגה מאד לטווח זמן קצר כל כך - אז רוב מוחלט של המשקל שעלית זה שומן.
2. תקרא את המאמרים שציינתי בתגובה הראשונה שלי. עצם השאלה שלך מצביעה על כך שאין לך מושג קלוש איך עולים במסת שריר ואיך אוכלים נכון.
בפורום תמיד שמחים לעזור - חוץ מלכאלו שמתעצלים לנסות וללמוד קודם לבד.
תקרא, תלמד ואם עדיין לא תבין תשאל. אחרת סיימנו כאן.
אני מתאמן לפי התוכנית אימונים שהעלתי ואוכל לפי התפריט של החמישים קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית