הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בזמן הצבא הייתי יותר חזק מה שאני עכשיו (22)

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
זה קצת מוזר אבל בטוח יהיה לזה הסבר הגיוני מאנשים יותר מנוסים ממני בתחום.

הייתי ביחידה קרבית מובחרת, עם כל ההילה מסביב האוכל השינה וכו' היה פשוט זבל אולי גג 100 ג' חלבון ביום במקרה הטוב במקרה הרע בשבועות שטח 2 פחיות טונה וזהו. בקיצור חרא תזונה חרא שינה ולא הייתי מתאמן בכלל רק קדרים שזה סתם התעללות לא באמת אימון.

אבל... הייתי עולה חבל ב6 שניות ולא הייתי מרגיש תמשקל גוף בכלל, הייתי מחזיר בטן סטטית איזה 5 דקות בלי שהיה מדגדג.

והיום אני בסוף חיטוב לאחר מסה מתאמן כשנה, שוקל 70 וגוך מוצדק ושרירי , כמובן שיש עוד דרך ארוכה אבל רק מייחס את זה לגוף שהיה לי בצבא שזה היה גוף רזה על 69 קילו עם אחוז שומן של 16% ככה מה שנרא skinny fat, והיום אני על 8% שומן ו70קילו עם בשר עלי.

ולמרות זה... ניסיתי לעלות חבל במתנ"ס והיה לי קשה ברמה מטורפת הגעתי רק לחצי ופרשתי פשוט לא יכלתי ביחס לצבא שהייתי עולה חבל ב6 שניות וככה כמה פעמים. וזה לא שהיינו מתאמנים יום יום בלעלות חבל פשוט היה לי קל הרגשתי קליל, היום מרגיש כבד יחסית למרות שהמשקל אותו משקל והאחוז שומן יותר נמוך ואני מתאמן שנה.

ובטן סטטית אחרי דקה אני נשבר.

אשמח לסבר+איך אפשר לשפר את זה שמעבר לגוף יפה אני אהיה גם חזק כי אני מרגיש כבד וחלש למרות הגוף שמשדר שאני איזה אתלט.

לא הבנתי מה השאלה שלך. זה ברור שתהיה ״חזק״ גם אם לא תרצה במהלך שירות ביחידה מובחרת.
(בכוונה רשמתי ״חזק״, בגלל שחמש דקות פלאנק זה לא ממש מדד לכוח.)

הייתי ביחידה קרבית מובחרת, עם כל ההילה מסביב האוכל השינה וכו' היה פשוט זבל אולי גג 100 ג' חלבון ביום במקרה הטוב במקרה הרע בשבועות שטח 2 פחיות טונה וזהו. בקיצור חרא תזונה חרא שינה ולא הייתי מתאמן בכלל רק קדרים שזה סתם התעללות לא באמת אימון.
100 גרם חלבון על 70 ק"ג משקל גוף זה לא מעט חלבון. זה אפילו מספיק חלבון כדי לבנות מסת שריר או לשמור עליה בהינתן אימוני התנגדות.

ולמרות זה... ניסיתי לעלות חבל במתנ"ס והיה לי קשה ברמה מטורפת הגעתי רק לחצי ופרשתי פשוט לא יכלתי ביחס לצבא שהייתי עולה חבל ב6 שניות וככה כמה פעמים. וזה לא שהיינו מתאמנים יום יום בלעלות חבל פשוט היה לי קל הרגשתי קליל, היום מרגיש כבד יחסית למרות שהמשקל אותו משקל והאחוז שומן יותר נמוך ואני מתאמן שנה.
זה תומך בעיקרון הספצפיות. לא עלית על החבל הזה מהפעם הראשונה שניסית ב-6 שניות. בגלל שלא התאמנת על להעלות על החבל במשך תקופה, איבדת את זה מבחינה טכנית וגם עיצבית/כוח. אם תנסה לעלות על החבל במשך 6-10 שבועות, אתה תגיע לאותם 6 שניות שהיו לך בעבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית