הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי סידור אימונים

• פותח/ת השרשור RazS
  • פורסם בתאריך

RazS

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
טוב התחלתי ללמוד מה שמצריך ממני להשקיע המון בלימודים אבל פחות באימונים אך לא לוותר.
רציתי לדעת איך אוכל לסדר את האימונים בצורה אפקטיבית
האם אי בי סי ראשון שלישי וחמישי מספיק או ש אי בי סי די מחולק ל ראשון שני שלישי רביעי וחמישי שישי שבת חופש או ראשון שני רביעי חמישי ושלישי שישי שבת חופש.
מה יותר אפקטיבי?

תלוי מה אתה עושה כרגע, אבל כנראה FBW 3 פעמים בשבוע או AB 4 פעמים בשבוע יהיה סבבה לך

• פותח/ת השרשור
מציע לך במקום לעשות FBW 3 פעמים בשבוע, יום כן יום לא.
ABC פעם בשבוע זה לא יעיל

הבנתי אותך,
ומה לגבי abcd וחמישי שישי שבת מנוחה?
או ראשון שני רביעי וחמישי abcd (פשוט ככה מרגיש שאני עובד טוב יותר) או העדיפות היא ל ab?

הבנתי אותך,
ומה לגבי abcd וחמישי שישי שבת מנוחה?
או ראשון שני רביעי וחמישי abcd (פשוט ככה מרגיש שאני עובד טוב יותר) או העדיפות היא ל ab?
אני אשאל אותך ככה:
אם אתה רוצה ששריר מסויים יגדל הכי הרבה הכי מהר שאפשר, אתה תאמן אותו פעם בשבוע, פעמיים, או 3?

• פותח/ת השרשור
אני אשאל אותך ככה:
אם אתה רוצה ששריר מסויים יגדל הכי הרבה הכי מהר שאפשר, אתה תאמן אותו פעם בשבוע, פעמיים, או 3?

האמת שהשריר גדל במנוחה ולאו דווקא באימון. ומפה באה השאלה שלי אם כי אימון אחד זה אובר מנוחה

האמת שהשריר גדל במנוחה ולאו דווקא באימון. ומפה באה השאלה שלי אם כי אימון אחד זה אובר מנוחה
כמו שאמרת בעצמך, זה יותר מדי מנוחה.
השריר גם יכול להתאושש מיום אחד לאחד למחרת, תלוי כמובן בכמה עומס הוא עמד באימון.
למתאמן לא מתקדם גם אחרי אימון כבד יומיים מנוחה יספיקו בשביל לבצע עוד אימון כבד. אצל מתאמן מתקדם אפשר אחרי יומיים לבצע אימון קל יחסית, אבל עדיין לאמן את אותו השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית