הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנייטרלי מאבד משקל

ניר זוהר

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
44
150
11
אז אחרי חיטוב נכנסתי לניטרלי
שבוע ראשון פיק קלוריות של 500 מגירעון לניטרלי והעלאה במשקל 200 גרם
שבוע שני עוד פיק של קלוריות עוד 200 והעלאה של 300 גרם במשקל
פיק בשבוע שלישי ביום שישי (הקבוע) האחרון של עוד 300 קלוריות ונשקלתי למחרת בשבת 70.4 (העלאה 500 גרם)
ונשקלתי היום 69.4 שזה ירידה מהמשקל האחרון ב 500 גרם....
לא מובן מתחיל לתסכל אז עד שאני ירשם במשך היטם לייעוץ כאן למישהו יש עצה איך להמשיך?
מסת שריר עלתה בחיטוב וגם עכשיו בניטרלי מסה עולה ושומן מרגיש שיורד ....לפחות בהרגשה. ושכחתי גם לציין שאני צורך קריאטין 5 גרם ביום כבר שבועיים ככה שאפילו עליה בנוזלים לא מורגש על המשקל ובטח שלא ריבאונד שומן.
שוב איך להמשיך מכאן למישהו יש רעיון? חיטוב צריכה קלורית של 1650 וכרגע 2800 כמעט.

אז אחרי חיטוב נכנסתי לניטרלי
שבוע ראשון פיק קלוריות של 500 מגירעון לניטרלי והעלאה במשקל 200 גרם
שבוע שני עוד פיק של קלוריות עוד 200 והעלאה של 300 גרם במשקל
פיק בשבוע שלישי ביום שישי (הקבוע) האחרון של עוד 300 קלוריות ונשקלתי למחרת בשבת 70.4 (העלאה 500 גרם)
ונשקלתי היום 69.4 שזה ירידה מהמשקל האחרון ב 500 גרם....
לא מובן מתחיל לתסכל אז עד שאני ירשם במשך היטם לייעוץ כאן למישהו יש עצה איך להמשיך?
מסת שריר עלתה בחיטוב וגם עכשיו בניטרלי מסה עולה ושומן מרגיש שיורד ....לפחות בהרגשה. ושכחתי גם לציין שאני צורך קריאטין 5 גרם ביום כבר שבועיים ככה שאפילו עליה בנוזלים לא מורגש על המשקל ובטח שלא ריבאונד שומן.
שוב איך להמשיך מכאן למישהו יש רעיון? חיטוב צריכה קלורית של 1650 וכרגע 2800 כמעט.
או שאתה לא מחשב קלוריות כמו שצריך או שירדו נוזלים. ואיך עליתה בשריר אם אתה ממשיך לרדת במשקל? משהו לא מסתדר לי.. בגרעון קלורי מאוד מאוד קשה לעלות במאסת שריר כי לגוף פשוט אין את האמצעים לכך. וגם אם כן, העליה תיהיה מאוד קטנה ואם בכלל מורגשת ולא לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
אמרתי מה מורגש. ואיך יורד בנוזלים אם בחיטוב הייתי על 80 פחמימה וכרגע 350 והפרש קלורי של 1000 בין חיטוב למסה כרגע?

אגב העלתי את התפריט שלי כאן ולא נאמר לי שיש טעות

מתאמן מתחיל. אבל אחרי ירידה של 27 קג בחצי שנה.

משקל 69
גובה 172
גיל 27
Rmr 2050

סהכ יומי נייטרלי 2350 ממוצע שבועי כולל אימון משקולות 3 פעמים בשבוע ועובד בחנות ככה שהולך די הרבה לא יושב והוספתי עוד 500 עכשיו לפלוס. זה גם הגיוני 2800 לפלוס קלורי לנתונים שלי הרי לא עושה אירובי כמעט בכלל.
@Mike
עוד מישהו שיכול לעזור?

אם לצורך העניין הכל תקין מבחינת חישוב צריכת ושריפת קלוריות אולי הטעות בחישוב שריפת קלוריות בעבודה ?
בהליכה של 8 קילומטר (לפי הפלאפון/שעון חכם) כמה עלי לחשב ? וכן זה הרגע שאני מנסה למצוא את הכמות החיובית אז אני מנסה

החישוב של הוצאה קלוריות הוא כזה
Rmr 2050
200 עבודה ×5 ימים
200 אימון אנאירובי ×3 ימים
כל זה בממוצע שבועי 16,000 לחלק לשבוע
2250 ועל זה מוסיף 500 למאזן חיובי למסה נקייה אם אפשר להגיד.
יום שישי שבת לא עובד לא מתאמן
מה לעזאזל לא תקין?????????
@kotzer

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180721-134101_Excel.jpg
    Screenshot_20180721-134101_Excel.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 94
במידה ואתה יורד במשקל בנייטרלי אתה לא באמת בנייטרלי, ואתה צריך להוסיף עוד קלוריות.
עם כל הפעילות הפיזית שלך אפשרי מאוד שיש טעות בחישוב, זה משהו שאיש מקצוע כמו מייק ידע לעבוד איתו יותר בקלות.
אבל במידה ויש ספק פשוט תוסיף קלוריות עד שתתייצב

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה! 😃
חיכיתי מאוד שמייק יגיב כמובן שאפשר ללמוד כאן הרבה לבד ללא ייעוץ אבל בכל זאת העדפתי לקבל תגובה אישית ממנו ולהצטרף.
הגעתי למסקנה שהשעות בעבודה שורפות קצת יותר מ200 קלוריות (פשוט כפול)
כולל חישוב מוטעה של סקופ גיינר שעולה לי ביום בעוד 200 קלוריות כי כמו שמייק אמר יש אוויר והכף מדידה לא דחוסה אז על המשקל זה אחרת.
בגדול סטייה ש 400 קלוריות בהחלט מובילה לנייטרלי/גירעון.
בכל מקרה מנסה ממחר לשבוע לצרוך 3100 קלוריות מקווה לעלייה.
(משאיר את הסקופ בסטייה כי ככה רגיל :/ )

אגב אם הייתי רוצה לכוון למסה לא נקייה אבל ממש לא מלוכלכת כי אני רוצה תוצאות יחסית מהירות ולא מפחד מחיטוב בשעת הצורך אפשרי לכוון לעלייה של 750 גרם בשבוע ? ככל שהצטרך העלה צריכת קלוריות .

אתה צריך להשקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי ולהשוות ממוצעים ולא שקילות בודדות. העלאה במסה ללא יותר מידי שומן תוביל אותך להעלות 1% ממשקל גופך בחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית