הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון קלורי

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
שלום, קראתי את המאמר על בניית התפריט, אולם אינני יודע מה קצב חילוף החומרים שלי ואם בכלל אני נחשב ספורטאי(אמרת שם שהחישוב לא מתאים לספורטאים)אני מתאמן שש פעמים בשבוע כח של שעה וחצי נוסיף עליו אירובי של שעה ורבע ריצה שלוש פעמים בשבוע (לפי נוסחת ההליכון אני שורף רק בריצה 1100 קלוריות) אני שוקל 74 עם 10 אחוזי שומן-כמה קלוריות אני שורף אז במנוחה?,
שאלה נוספת, אם אני במאזן קלורי שלילי מה שאומר שאני שורף יותר ממה שאני מכניס אבל באופן רציני ביותר, כלומר שאני צורך ליום לא יותר מ2000 קלוריות ותוריד את מה שיוצא בחישוב שריפת הקלוריות שלי-האם זה פוגע בשריר, אני יודע שאם מאזן כזה אני לא יעלה במסת השריר אבל השאלה אם אני ירד באחוז שומן או ישרף שריר?
שאלה אחרונה, אמרת במאמר שהאימון לא אמור לעבור את השעה וחצי גג, אך זה כולל אימון אירובי, אז מה אני יעשה אם אני צריך באותו היום גם לרוץ וגם לעשות כח, ומן הסתם אירובי נורמלי, שלי לפחות לא ירד משעה, וכי אינני יכול אחרי זה להתחיל כח של שעה ורבע?, וכי תחילת האירובי נחשב גם תחילת האימון, כי לפי מה שאמרו לי מדובר רק באימון כח שאסור לחרוג בו משעה וחצי(אחרת הגוף מפריש קורטיזול, לא?)שהרי אם אתה מחשיב גם את האירובי אז מה יעשו אנשים שהעבודה שלהם היא מעין אירובי, הליכות במשך היום וכו,,,, ?

שלום, קראתי את המאמר על בניית התפריט, אולם אינני יודע מה קצב חילוף החומרים שלי ואם בכלל אני נחשב ספורטאי(אמרת שם שהחישוב לא מתאים לספורטאים)אני מתאמן שש פעמים בשבוע כח של שעה וחצי נוסיף עליו אירובי של שעה ורבע ריצה שלוש פעמים בשבוע (לפי נוסחת ההליכון אני שורף רק בריצה 1100 קלוריות) אני שוקל 74 עם 10 אחוזי שומן-כמה קלוריות אני שורף אז במנוחה?,
אתה מתאמן יותר מדי , אתה צריך להבין שלא כל המרבה הרי זה משובח אתה הורס את הגוף שלך במקום להעשיר אותו לתת לו את מה שהוא צריך.
4-5 אימונים בשבוע למתאמן טבעי זה דיי ויותר ואין צורך מעל זאת.
כמו כן אימון לא אמור לעבור את ה 120 דקות מקסימום וגם זו הגזמה , תשים לב לדגש הזה.

שאלה נוספת, אם אני במאזן קלורי שלילי מה שאומר שאני שורף יותר ממה שאני מכניס אבל באופן רציני ביותר, כלומר שאני צורך ליום לא יותר מ2000 קלוריות ותוריד את מה שיוצא בחישוב שריפת הקלוריות שלי-האם זה פוגע בשריר, אני יודע שאם מאזן כזה אני לא יעלה במסת השריר אבל השאלה אם אני ירד באחוז שומן או ישרף שריר?

תקרא את המדריך לחיטוב פה בנעוץ ותחשב גרעון קלורי מקסימלי, כמו כן יש לך שם גם חישוב לכמה קלוריות אתה שורף ביום (BMR) , תקרא פשוט הכל שם כבר מוכן עם נוסחאות מוכן גם באקסל.

שאלה אחרונה, אמרת במאמר שהאימון לא אמור לעבור את השעה וחצי גג, אך זה כולל אימון אירובי, אז מה אני יעשה אם אני צריך באותו היום גם לרוץ וגם לעשות כח, ומן הסתם אירובי נורמלי, שלי לפחות לא ירד משעה, וכי אינני יכול אחרי זה להתחיל כח של שעה ורבע?

זה כל הקטע בתוכנית האימונים שלך שהיא פגומה מהיסוד, האימון שלך עצים מידי ואתה צריך להבין שאין צורך בכל כך הרבה אירובי וכל כך הרבה סטים בשביל לשמר את השריר ולרדת באחוז השומן. שעה ורבע אירובי ביום עם אימון משקולות זה פשוט עומס מטורף על מערכת העצבים כמו כן אני בטוח גם שהגירעון גבוהה מידי ואתה פשוט מאבד כבר שריר ומפספס את המטרה.

, וכי תחילת האירובי נחשב גם תחילת האימון, כי לפי מה שאמרו לי מדובר רק באימון כח שאסור לחרוג בו משעה וחצי(אחרת הגוף מפריש קורטיזול, לא?)שהרי אם אתה מחשיב גם את האירובי אז מה יעשו אנשים שהעבודה שלהם היא מעין אירובי, הליכות במשך היום וכו,,,, ?
:120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית