הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טעם של אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני דיי חדש בצריכת אבקות חלבון
הזמנתי 2 טעמים מ-myprotein

שניהם לא זורמים כ"כ עם מים
ושניהם סבירים עם חלב..

רציתי לשאול מהאנשים שצורכים אותם באופן קבוע (אבקות חלבון בכללי) :

1.האם קיימות אבקות חלבון שביחד עם מים הם טעימות - במלוא מובן המילה טעימות - שהייתם שותים אותם סתם ככה לכיף גם?
2.יש טעמים מומלצים ספציפיים של מייפרוטאין שמומלצים מאוד

#פשוט אני מאוכזב מבחינת ערבוב עם מים, וגם עם חלב אני לא שותה את זה כאילו זה מילקשייק טעים
#האם יש אבקות חלבון שבאמת טעימות?

תודה
הטעמים שטעמתי הם:

שוקולד לבן
כרמל מלוח

לא אהבתי...

החלב נותן לשייק מרקם קרמי, והוא ילך לרוב עם טעמים שמתאים להם גוון טעם קרמי, כמו וניל, שוקולד לבן, שוקולד, קרמל, בראוניז, קרם עוגיות וכמעט כל הטעמים הקיימים.

אם אתה שותה עם מים הייתי מציע לך לבחור טעם יותר "freshy" ופחות קרמי. כמו למשל תות. אגב, בננה לרוב לא טעים עם מים, הוא גם כן לטעמי קרמי יותר מאשר freshy. בכללי תנסה ללכת בעיקר על טעמי פירות.

מהטעמים שיש ב myprotein, הייתי מנסה עם מים:
Blueberry
Matcha
Natural Strawberry
Raspberry
או אולי ללא טעם ותערבב את זה בבלנדר עם פירות.
לא טעמתי אף אחד מהם, אבל לטעמי ומנסיוני הם יהיו יותר מתאימים למים.

ודבר נוסף, אל תצפה שהשייק שלך יהיה טעים כמו מילקשייק במסעדה או שתרצה לשתות אותו סתם ככה. אם השייק יהיה סבבה וזורם המצב מעולה. לא פעם קניתי אבקות שסבלתי לשתות אותם, ואני עוד שותה עם חלב בד"כ, אז המצב עוד פחות טוב בשבילך שאתה שותה עם מים. בקיצור, תוריד את הסטנדרטים.

נערך לאחרונה:
צריך להבין שיש פערים גדולים בטעמים בין היצרנים השונים ובין האבקות של כל יצרן. לצורך העניין חלבון איזולט(WPI) לרוב יהיה דליל, מי גבינה מרוכז(WPC) יהיה מעט עשיר יותר ותשלובת יהיו יותר כבדות וסמיכות.

למרות שאני כרגע משתמש במיי פרוטאין, הטעמים שלהם לא מהמוצלחים בלשון המעטה. לצורך העניין אופטימום גולד או דימטייז עלית בעלות טעמים מוצלחים בהרבה. אני כבר לא מדבר על אבקות כמו סינטה 6 או MTS שיש להן ממש טעמים קרובים למילקשייק אמיתי אך הערכים שלהן גם פחות טובים(אחוז חלבון נמוך יותר ומעט יותר פחמימות ושומן).

• פותח/ת השרשור

השוקולד חמאת בוטנים מאוד מומלץ לפי האשכול, אך היום בבוקר שתיתי ביחד עם 200 מ"ל חלב, והתאכזבתי.. אני לא מצפה לטעם טעים כמו מילקשייק, אבל אני מצפה למינימום בלי טעמי לוואי מעצבנים..

תודה
החלב נותן לשייק מרקם קרמי, והוא ילך לרוב עם טעמים שמתאים להם גוון טעם קרמי, כמו וניל, שוקולד לבן, שוקולד, קרמל, בראוניז, קרם עוגיות וכמעט כל הטעמים הקיימים.

אם אתה שותה עם מים הייתי מציע לך לבחור טעם יותר "freshy" ופחות קרמי. כמו למשל תות. אגב, בננה לרוב לא טעים עם מים, הוא גם כן לטעמי קרמי יותר מאשר freshy. בכללי תנסה ללכת בעיקר על טעמי פירות.

מהטעמים שיש ב myprotein, הייתי מנסה עם מים:
Blueberry
Matcha
Natural Strawberry
Raspberry
או אולי ללא טעם ותערבב את זה בבלנדר עם פירות.
לא טעמתי אף אחד מהם, אבל לטעמי ומנסיוני הם יהיו יותר מתאימים למים.

ודבר נוסף, אל תצפה שהשייק שלך יהיה טעים כמו מילקשייק במסעדה או שתרצה לשתות אותו סתם ככה. אם השייק יהיה סבבה וזורם המצב מעולה. לא פעם קניתי אבקות שסבלתי לשתות אותם, ואני עוד שותה עם חלב בד"כ, אז המצב עוד פחות טוב בשבילך שאתה שותה עם מים. בקיצור, תוריד את הסטנדרטים.

האמת שניסיתי לשלב 200 מ"ל חלב עם שוקולד לבן / שוקולד חמאת בוטנים וכרמל מלוח
ובשלושתם אמנם לא ציפיתי לטעם של "מילקשייק במסעדה" אבל ציפיתי לטעם סביר שאני לא אשתה את השייק ואסבול מטעמי לוואי..

אולי עדיף לי לקנות באמת טעמים של פירות כמו שאתה אומר..

תודה
צריך להבין שיש פערים גדולים בטעמים בין היצרנים השונים ובין האבקות של כל יצרן. לצורך העניין חלבון איזולט(WPI) לרוב יהיה דליל, מי גבינה מרוכז(WPC) יהיה מעט עשיר יותר ותשלובת יהיו יותר כבדות וסמיכות.

למרות שאני כרגע משתמש במיי פרוטאין, הטעמים שלהם לא מהמוצלחים בלשון המעטה. לצורך העניין אופטימום גולד או דימטייז עלית בעלות טעמים מוצלחים בהרבה. אני כבר לא מדבר על אבקות כמו סינטה 6 או MTS שיש להן ממש טעמים קרובים למילקשייק אמיתי אך הערכים שלהן גם פחות טובים(אחוז חלבון נמוך יותר ומעט יותר פחמימות ושומן).

כן.. טעמתי 3 טעמים של מייפרוטאין והם ממש לא מוצלחים וזה לא שווה את זה אם אתה סובל בעת שתיית השייק......
מחפש באמת משהו נחמד בלי ציפיות גדולות מצידי שיהיה לזה טעם של שוקו כמו של יטבתה רק בלי טעמי לוואי..
אבל כן חשוב לי שלא יהיה סוכר מוסף(במייפרוטאין יש 1.2 גרם סוכר מוסף למנה שזה בקטנה)

תודה

במיי פרוטאין אני מעדיף להשתמש ב-UNFLAVOURED אבל הוניל,תות, בננה היו סבירים מבחינתי. מצד שני שוקולד לבן זה כנראה הטעם הכי מזעזע שניסיתי אי פעם(התחלתי עם אבקות חלבון לפני 15 שנה לערך).

אני מבין שקונים מיי פרוטאין בגלל יחס עלות-תועלת אבל אולי כדאי שתשקיע יותר ותסבול פחות. תופתע לגלות כמה גולד סטנדרט הרבה יותר טעימה(דאבל ריץ' שוקולד מבחינתי מעולה).

• פותח/ת השרשור
במיי פרוטאין אני מעדיף להשתמש ב-UNFLAVOURED אבל הוניל,תות, בננה היו סבירים מבחינתי. מצד שני שוקולד לבן זה כנראה הטעם הכי מזעזע שניסיתי אי פעם(התחלתי עם אבקות חלבון לפני 15 שנה לערך).

אני מבין שקונים מיי פרוטאין בגלל יחס עלות-תועלת אבל אולי כדאי שתשקיע יותר ותסבול פחות. תופתע לגלות כמה גולד סטנדרט הרבה יותר טעימה(דאבל ריץ' שוקולד מבחינתי מעולה).

המון תודה על התגובה, מאוד מועילה..
אני אבדוק את הUNFLAVOURED עם 200 מ"ל חלב.. ואבדוק את הטעמי פירות..
מבחינת ערכים תזונתיים ומרכיבים - גולד סטנדרט איכותית? מה שחשוב לי באבקת חלבון שלא יהיה כמעט סוכר מוסף ושלא יהיו יותר מדיי רכיבים (שתיהיה כמה שיותר טבעית אם אפשר להגיד)

תודה

אולי תנסה את ה- Gold Standard Natural שמכיל רכיבים טבעיים בלבד. לא ניסיתי אותו, רוב האנשים אומרים שהוא קצת פחות טעים מהרגיל.
וכן, הגולד סטנדרט כנראה הרבה יותר איכותי ממיי פרוטאין.

המון תודה על התגובה, מאוד מועילה..
אני אבדוק את הUNFLAVOURED עם 200 מ"ל חלב.. ואבדוק את הטעמי פירות..
מבחינת ערכים תזונתיים ומרכיבים - גולד סטנדרט איכותית? מה שחשוב לי באבקת חלבון שלא יהיה כמעט סוכר מוסף ושלא יהיו יותר מדיי רכיבים (שתיהיה כמה שיותר טבעית אם אפשר להגיד)

תודה

UNFLAVOURED כשמו הוא חסר טעם, פשוט הולך טוב בשייקים עם פירות, אישית אני שותה אותו גם בפני עצמו. אם אתה יכול להסתדר עם זה, זה כנראה הכי טוב כי אין שם תוספות מיותרות.

גולד סטנדרט זה מוצר מצויין, מבחינת ערך תזונתי וטעם, מעל 12 שנה עם המוצר הזה ולא היו לי נפילות. אין זכר לטעם לוואי של ממתיק כמו במייפרוטאין. אגב טעם לוואי קיים גם בדימטייז עלית אבל ברמה הרבה יותר נסבלת.

כמו שציינו הגולד קיים גם בגרסת נטוראל, בגדול רוב החברות המובילות מציעות גרסאות נטוראל כאלה ואחרות. היום למשל קיבלתי חלבון איזולט של NUTRABIO שאמור להיות נקי ואיכותי אבל מדובר על מוצר יקר יחסית.

טעם קרמל מלוח של mp הולך טוב עם מים.
אבל אני אישית מעדיף את האבקה החסרת טעם שלהם היא משתלבת מצויין עם מים.

🤦‍♂️
גם אם הוא מכניס את החלב לערכים היומיים ומוריד קלוריות ממשהו אחר באותו יום? גם אז זה משמין?

אה זה כבר משהו אחר..
מי שבחיטוב צריך לספור קלוריות, זה אומר את כל המאכלים למשל אבטיח, החלב שבקפה ואפילו מסטיקים חברים כן כן..
כל זה יכול לפגוע לנו בחיטוב אם לא נספור גם אותם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית