הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בחול

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
כמו מלא אשכולות, אני טס לשבוע וקצת לחול ואני לא יודע איך התזונה תיהיה שם
בגלל שזה שבוע זה יכול להחזיר אותי הרבה אחורה ואני ממש לקראת סיום וסתם חבל להרוס לקראת הסוף,.. אבל מצד שני לא כל יום אני בחול..
יש עצות איך להסתדר בחול מבחינת ערכים?

Ron.cohen13,
חיטוב בחו"ל לרוב נידון לכשלון בשל שבירת השיגרה. תנסה להנות (אם אתה טס לפנאי ולא מטעם העבודה), אבל לא להשתולל.

חושב שבכל זאת תסתדר?
תספור קלוריות, בדיוק כמו בארץ.

דווקא לא כזה נידון לכשלון לדעתי אתה טועה(מניסיון אישי שלי) אבל אני מניח שזה תלוי ביעד\מטרות וכו'..
באופן אישי אני ממספר פעמים בחו"ל יכול להגיד שהולכים המון.. המון והTDEE עולה באופן ניכר..
אם יש לך כוח לקחת איתך טונה\חטיפי חלבון ולהגיע לכמות החלבון היומית הדרושה לא תהיה יותר מדי בעיה(כן גם אם אתה אוכל בחוץ וכו')
העיקר הערכים בסופו של יום..
מה שאני עשיתי זה לדפוק כמה טונות במים\חטיפי חלבון ואז כל שאר הקלוריות מה שבא ברוך הבא

• פותח/ת השרשור
דווקא לא כזה נידון לכשלון לדעתי אתה טועה(מניסיון אישי שלי) אבל אני מניח שזה תלוי ביעד\מטרות וכו'..
באופן אישי אני ממספר פעמים בחו"ל יכול להגיד שהולכים המון.. המון והTDEE עולה באופן ניכר..
אם יש לך כוח לקחת איתך טונה\חטיפי חלבון ולהגיע לכמות החלבון היומית הדרושה לא תהיה יותר מדי בעיה(כן גם אם אתה אוכל בחוץ וכו')
מה שאני עשיתי זה לדפוק כמה טונות במים\חטיפי חלבון ואז כל שאר הקלוריות מה שבא ברוך הבא

בסופו של הדבר המטרה שלי זה להנאה ולא לתחרות... אני אקח אבקת חלבון ואתאמן גם שם בכל מקרה..
לא יודע כמה אוכל בחוץ כי אני שומר כשרות, ככה שזה בעיקר אוכל מהמון שהוא כשר, אשתדל להנות כמה שיותר
רעיון טוב להגיע לערכים של החלבון וכל השאר אלה בבלה חח

תגיד, לא רוצה לצאת צעיר כן אבל בדיוק השתחררתי ולא הייתי בחול 4 שנים ואני טס עוד שניה, עושים בעיות או שיחשדו אם אני מביא בקופסה אבקת חלבון (לא הדלי שמוכרים בו אבקה, אלא סתם קופסא מהבית) ונגיד מלא חטיפי חלבון וטונה? זה עושה בעיות בשדה תעופה?

• פותח/ת השרשור
תגיד, לא רוצה לצאת צעיר כן אבל בדיוק השתחררתי ולא הייתי בחול 4 שנים ואני טס עוד שניה, עושים בעיות או שיחשדו אם אני מביא בקופסה אבקת חלבון (לא הדלי שמוכרים בו אבקה, אלא סתם קופסא מהבית) ונגיד מלא חטיפי חלבון וטונה? זה עושה בעיות בשדה תעופה?
אחי למה שזה יעשה בעיות, אתה יכול למלא תיק באוכל מניסיון

• פותח/ת השרשור
אוכל כן, קצת מוזר שיש לך אבקה בתוך קופסאת פלסטיק רגילה לא? שלא יתחיל ולזיין תמוח בשדה תעופה
אני טס השבוע וקח איתי חלבון... אעדכן אותך חח
בעיקרון מה הבעיה אתה שם בקופסא וזהו הם לא בודקים עכשיו קופסא קופסא

אחי חול זה בשביל להינות, חלק מהנאה שלו זה האוכל. אם תאכל חזה עוף ואורז או ביצים על הבוקר זה יבאס לי אישית תתחת ובארץ אני ארביץ לעצמי על זה.. זה פשע, זה חטא לא לאכול מה שרוצים בחול...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית