הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטים עד כשל

• פותח/ת השרשור Barddx
  • פורסם בתאריך

Barddx

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני אחרי חיטוב ארוך מאוד של שנה וחצי בשנה האחרונה עבדתי עד תוכנית כח של 5 חזרות בשביל לצבור כח והתקדמתי יפה בכח עכשיו חשבתי לאחר החיטוב לגון קצת אז אני רוצה להתאמן או ab ארבע סטים לשריר גדול וסט אחד לקטן או fbw שלוש סטים לשריר גדול ואחד לקטן והשאלה שלי היא האם אני יכול בנפח עבודה כזה לעבוד עד כשל בכל הסטים? או שאני עלול להגיע לאימון יתר ? וכל זה במידה שאני באמת אוכל בריא בלי להכניס שטויות לגוף תודה ויום טוב

למה דווקא כמות הסטים הזאת? זה מאוד שרירותי.
בכל מקרה עדיף לא להגיע אף פעם לכשל, זה רק פוגע בהתקדמות שלך ולא נותן כלום

• פותח/ת השרשור
שלום, בגלל שאני מרגיש שבכמות כזאת ההתאוששות טובה יותר מאשר כמות גדולה יותר של סטים ולגבי הכשל קראתי מחקר לא זוכר איפה שכשל מעודד יותר פיתוח שריר ומי שרוצה כח עדיף לו לא להגיע לכשל

שלום, בגלל שאני מרגיש שבכמות כזאת ההתאוששות טובה יותר מאשר כמות גדולה יותר של סטים ולגבי הכשל קראתי מחקר לא זוכר איפה שכשל מעודד יותר פיתוח שריר ומי שרוצה כח עדיף לו לא להגיע לכשל
לא אמרתי שחייבים בהכרח יותר סטים, פשוט זה מספר יחסית שרירותי, זה תלוי גם במספר החזרות, המשקל שאתה משתמש וצורת ההתקדמות של התוכנית.
לגבי הכשל, אולי בתרגילים חד-מפרקיים פשוטים כמו כפיפות מרפק זה בסדר להגיע בסט האחרון לכשל, אבל ברוב התוכנית אין לזה מקום, וגם איפה שכן ברוב המקרים החסרונות יעלו משמעותית על היתרונות, ככה שעדיף שלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית