הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טס לטיול לחודש ושבוע

• פותח/ת השרשור Sharel
  • פורסם בתאריך

Sharel

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
היי חברים אני טס עוד כמה ימים לטיול של חודש ושבוע למקסיקו, אני מתאמן כבר שנתיים וכרגע מסיים חיטוב , אני מבין בתזונה ואימונים (תפריט והכל).

עכשיו אני צריך עצות לגבי שמירה על כל מה שבניתי בשנתיים האלה, באמת שאני מפחד לאבד הכל ..

אני שוקל 74.5 (סוף חיטוב) גובה 1.82.

אני לא יודע כמה יצא לי להתאמן בחו״ל אבל במידה ולא יצא מה אתם ממליצים? איך אני יכול לשמור על השריר כמה שיותר שלא כל העבודה תלך לפח..
מבחינת תזונה (חלבון כפול 2 מהמשקל גוף?)

מה עוד?

וכשאני חוזר מה ההמלצות (לעשות חיטוב קטן כדי לשרוך שומן שצברתי? ואז לעבור למסה? (חורף) רוצה להעלות מסת שריר.. בבקשה אם תוכלו לענות לי על הכל אני אשמח).

@Mike

אל תדאג. בהנחה שתשמור על תזונה ניטרלית עם יחס חלבון נכון, להפסקה של 5 שבועות תהיה השפעה מינימלית.
תהנה, תנוח, תאכל בריא ככל שניתן וכשתחזור תראה שתוך שבועיים אתה חזרה על הסוס.

אני לא יודע כמה יצא לי להתאמן בחו״ל אבל במידה ולא יצא מה אתם ממליצים? איך אני יכול לשמור על השריר כמה שיותר שלא כל העבודה תלך לפח..
תקנה גומייה ותעשה אימון עם גומייה. נסה להכניס כמה שיותר חלבון ויהיה בסדר

וכשאני חוזר מה ההמלצות (לעשות חיטוב קטן כדי לשרוך שומן שצברתי? ואז לעבור למסה? (חורף) רוצה להעלות מסת שריר.. בבקשה אם תוכלו לענות לי על הכל אני אשמח).
תלוי כמה שומן תעלה שם. אם לא תעלה כמעט אז אפשר להתחיל להתאזן ולהתחיל עלייה במסת השריר. אם עלית משמעותית אז תמשיך חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית