הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף חיטוב וחזרה למסה.

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אוקיי אני כנראה הולך לסיים תחיטוב ביום ראשון, סכ"ה היתה ירידה יפה מ93 ל84-83 קילו, אני אומנם עדיין על איזה 13-14% שומן, אבל מרגיש שעדיף לחזור לי לחזור למסה, גם בגלל התוכנית 5x5, מתחיל להרגיש שאני קצת נחלש וגם בגלל שלא רוצה לשרוף מאסת שריר ולהעריך תחיטוב בלי סיבה.

אז בעיקרון מה שרציתי לדעת, אם כדאי לעשות שבוע נייטרלי לפני שאני נכנס למאזן חיובי?
ואם אחרי שאני נכנס למאזן חיובי, לתת את זה בבום, או לעלות בהדרגתיות לנגיד+800 מהנייטרלי(לא רוצה להגזים עם מסה מלוכלכת מדי, +800 נראה לי סביר), כמובן שזה יעלה גם בהתאם לעליה במשקל.

10-14 יום מאזן נטראלי, לפחות 150 גרם פחמימה, ואז לעלות בהדרגה 500 קלוריות מעל התחזוקה ולפי התקדמות 200-300 קלוריות כל X (בד"כ כל 10-20 יום)

• פותח/ת השרשור
10 יום נייטרלי?
איזה באסה:(
נו טוב אני מניח שזה יותר טוב ממה שאני אוכל עכשיו...
נראה לי אז שאני אתחיל את זה כבר מחר.
בכל מקרה, תודה על התשובה המהירה.

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה, אם כבר פתחתי תאשכול הזה אני אנצל את זה כדי לשאול עוד כמה שאלות:)
הסתכלתי במדריך לעלייה במסה באתר של קילוגרם, ולפי החישוב של המאזן הנייטרלי שלי, כאשר אני על 13-14% שומן בערך ו84 קילו זה 2200 קלוריות, זה הגיוני? זאת אומרת שבמאזן חיובי של +500, אני מגיע ל2700... מה ההיגיון פה?
במסה הקודמת שלי הייתי על 3500 ועליתי יפה, אני באמת אמור לאכול כל כך מעט?
כמובן שככל שהעלתי יותר משקל, העלתי גם את המאזן הקלורי, אבל עדיין 84 קילו, נייטרלי של 2200, ואחרי 10 יום, מאזן חיובי של 2700, זה הגיוני בכלל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית