הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים למן פיזיק

• פותח/ת השרשור dor49
  • פורסם בתאריך

dor49

משתמש מתחיל
28
4
נק' מוניטין:
4
28
4
שלום לחברי הפורום, אני מתכונן למן פיזיק בשנה הבאה וכרגע אני מריץ סייקל מסה וזה הסייקל מסה הראשון שלי.
רציתי לדעת האם יש פרוטוקול אימון שונה על חומרים או שפשוט מעלים את נפח העבודה.
כרגע אני מתאמן שש פעמים בשבוע ABC

אם נדרש לפרט את תכנית האימון אפרט, השאלה היא האם יש אופן עבודה שונה בסוף.

תגדיל את נפח האימון ואל תפחד להעלות משקלים כל אימון , בתקופה הזאת הגוף שלך במצב מקסימלי של התאוששות ובניית מסת שריר אז תנצל כל רגע ורגע

אין שום דבר שונה חוץ מזה שאתה תגדל, תתחזק ותתאושש יותר מהר.

דווקא אחרי פרק זמן ממושך שאתה רוכב על הגל הזה צריך להתקדם אפילו יותר בזהירות כי הגוף לפעמים לא רגיל לכזאת התקדמות והרקמות הרכות וכו׳ לא רגילות לאותו עומס.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת מבחינת פרוגרסיביות של אימון פשוט משקלים משתנים ולא כל הנפח? (סטים ומספר תרגילים)

אני לא מעוניין להשאר לישון במכון ומצד שני המשקלים כבר הופכים למשקלים רצינים שאני לא בוטח בגוף שלי ובעצמי לבצע אותם לבד (סקוואט 170 קילו על 78 קילו משקל גוף)

צריך כמה טיפים, מה לדעתכם יהיה אידיאלי לי להתקדמות מיטבית?

סקוואט 170 קילו על 78 קילו משקל גוף
זה משקל ממש לא בעייתי, אתה יכול לבצע את זה ללא בעיה. רק היום בבוקר ראיתי מישהו ששוקל 85 קילו בערך מבצע סקוואט קליל של 275 קילו.

בכל מקרה כדי לגדול ולהתחזק צריך נפח, חומרים עוזרים לך לבצע יותר נפח (בין שאר הדברים, אבל זה הדבר המרכזי).
במידה ואתה מתכונן למן פיזיק, הייתי מעלה יותר נפח מתרגילים מבודדים, או לפחות לא רק מתרגילים מורכבים, כי כמו ש- @SmokingSnake אמר,המפרקים לא מגיבים באותה צורה לחומרים כמו השריר, אז אתה לא רוצה להעמיס עליהם יותר מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית