הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתפריט

Rom Harari

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אוקיי אז ככה, אני רזה מאוד (שחיף) משהייתי קטן וזה מאוד מפריע לי, התחלתי להתאמן וזה ואני לא גודל ולא כלום. יש ביוטיוב מי שמכיר את חיים כהן שהוא מאמן וזה והוא אמר שהדרך הכי טובה לעלות במשקל היא לטחון מלא אוכל, בסביבות ה2500-2700 קלוריות ביום אז מצאתי איזה תפריט שמתאים למשקל שלי...
משקל : 49-52
גובה : 1.75
עכשיו זה הערכים של התפריט :
קלוריות : 2611 חלבון: 105 גרם שומן: 112 גרם פחמימות : 293 גרם כולסטרול : 610 מ''ג סיבים תזונתיים : 9.8 גרם
אני מאוד רוצה להעלות במשקל עכשיו רציתי לשאול ממישהו שמבין פה כי אני לא כל כך מבין בתפריטים וזה.. האם התפריט הזה בסדר ? לעלייה במשקל ?
זה התפריט : צפיה בתפריט (אני לא יודע אם מותר פה קישורים או לא כי אני חדש אז תסלחו לי...)
אשמח אם תעזרו לי 🤩

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד לחיים כהן כמות הקלוריות שבן אדם צריך לצרוך ביום משתנה מאדם לאדם וזה לא נכון להגיד שצריך בין 2500-2700.
אז כמה אני צריך לאכול וזה ייחשב הרבה ? כדי לעלות במשקל...
דרך אגב חישבתי עם הBMR ואני צריך לאכול בסביבות 2500 קלוריות ביום כדי להעלות 4 קילו בחודש

אוקיי אז ככה, אני רזה מאוד (שחיף) משהייתי קטן וזה מאוד מפריע לי, התחלתי להתאמן וזה ואני לא גודל ולא כלום. יש ביוטיוב מי שמכיר את חיים כהן שהוא מאמן וזה והוא אמר שהדרך הכי טובה לעלות במשקל היא לטחון מלא אוכל, בסביבות ה2500-2700 קלוריות ביום אז מצאתי איזה תפריט שמתאים למשקל שלי...
משקל : 49-52
גובה : 1.75
עכשיו זה הערכים של התפריט :
קלוריות : 2611 חלבון: 105 גרם שומן: 112 גרם פחמימות : 293 גרם כולסטרול : 610 מ''ג סיבים תזונתיים : 9.8 גרם
אני מאוד רוצה להעלות במשקל עכשיו רציתי לשאול ממישהו שמבין פה כי אני לא כל כך מבין בתפריטים וזה.. האם התפריט הזה בסדר ? לעלייה במשקל ?
זה התפריט : צפיה בתפריט (אני לא יודע אם מותר פה קישורים או לא כי אני חדש אז תסלחו לי...)
אשמח אם תעזרו לי 🤩
גם אני מכיר ורואה סרטונים של חיים כהן...
בהתחלה חשבתי שהוא ממש טוב והכל אבל אז הבנתי שהוא לא משהו מיוחד (בתחום הכושר והתזונה).
לגבי התפריט:
תעשה בערך משקל הגוף כפול 2.5 לחלבון.
לשומן תעשה בערך 80 גרם.
וכל השאר פחמימה. (לפחות 400 גרם)
שיצא לך לפחות 3000 קלוריות (כי אתה שחיף) .
לשקול כל יום בבוקר על קיבה ריקה ובסוף השבוע לעשות ממוצע של המשקלים ואם לא עלית אז להעלות עוד קלוריות (מפחמימה).
ומה עם התוכנית אימונים שלך?
עצה ממני:
בעיקרון בגלל שאתה ממש רזה אל תיקח את כל התפריטים שיש באתר, יש לך גנים מיוחדים (גם לי יש קצת) ואתה צריך בשביל לגדול יותר קלוריות מכל אחד אחר.
אני בן 15
גובה - 163
משקל-60
ובשביל מסה עכשיו אני אוכל 3400 קלוריות. (ולמרות מה שכולם אומרים שזה יותר מידי-זה מסה נקייה רצח).

כדי להעלות 4 קילו בחודש
אין לך למה להעלות 4 קילו בחודש, זה לא מירוץ, וזה לא פרקטי.
בגיל ההתבגרות אתה אמור לראות עליה של 1%-2% ממשקל הגוף בחודש כל עוד אתה לא גובהה

תעשה בערך משקל הגוף כפול 2.5 לחלבון.
גם פי 2 יספיק בהחלט

לשומן תעשה בערך 80 גרם.
שומן צריך 0.6-1 גרם למשקל גוף פחות או יותר. אפשר יותר, אבל זה הנורמה

שיצא לך לפחות 3000 קלוריות (כי אתה שחיף) .
זה שהוא שחיף לא אומר שהוא צריך כמות לא פרופורציונלית של קלוריות, זה לא יעזור לא יותר מפחות

יש לך גנים מיוחדים (גם לי יש קצת) ואתה צריך בשביל לגדול יותר קלוריות מכל אחד אחר.
זה לא נכון, לא קיים כזה דבר גנים מיוחדים של רזים או לא

בשביל מסה עכשיו אני אוכל 3400 קלוריות. (ולמרות מה שכולם אומרים שזה יותר מידי-זה מסה נקייה רצח)
כרגע אתה כנראה באיזה פרץ גדילה מסויים אז כרגע זה מתקזז לך, וכנראה אתה שורף הרבה קלוריות במהלך היום, אבל בהמשך זה לא מומלץ כי פשוט השאר יהפוך לשומן.

לפותח הדיון, כאן תוכל למצוא מדריך איך לעלות במסה:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
קח בחשבון שאתה בשלב גדילה, אז אולי יהיה צורך ביותר קלוריות, אז כמו שאמרתי קודם, כל עוד אתה לא גובהה אז תכוון לעליה של 1%-2% ממשקל הגוף בחודש על בסיס ממוצע שבועי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית