הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדר אחת ולתמיד

merop3004

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום רב לכולם
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ועכשיו יורד ל5 כי מרגיש את ה-עומס,
אני מחוטב די טוב אבל קצת לא מספיק גדולות.

אני אוכל די הרבה חלבון
כל יום ככה:
טונה, 2 משקאות אבקת חלבון, פירות, משקה של תנובה 25 גרם חלבון, וGO חלבון 20 גרם.
בנוסף בצהריים קוטג ובערב ארוחה עם פתיתים וחזה עוף.

למרות כל זה נראה כי אני לא גדול בידיים, זה כי אני לא משקיע מספיק בפחממה?
במידה וכן, תגידו רגע- איך אתם אומרים לאכול הרבה פחממות בריאות ואז מה? הרי לאוכל הרבה אורז או תפוח אדמה יכול לנפח אותך בצורה רעה וזה אומר שהיידים הגדלו? לא בטוח...

לגבי ריצה, כל יום רץ 8-10 דק בהליכון במהירות סבבה שבערך 80-10 קלוריות נשרפות ממה שרשום על ההליכון, זה מיותר?

למרות כל זה נראה כי אני לא גדול בידיים, זה כי אני לא משקיע מספיק בפחממה?
אם הידיים שלך לא גדלות זה אומר שאתה צריך לעבוד יותר על הידיים במכון, זה כזה פשוט

במידה וכן, תגידו רגע- איך אתם אומרים לאכול הרבה פחממות בריאות ואז מה? הרי לאוכל הרבה אורז או תפוח אדמה יכול לנפח אותך בצורה רעה וזה אומר שהיידים הגדלו? לא בטוח...
אין כזה דבר באמת פחמימות בריאות ולא בריאות. יש חלוקה לפחמימות פשוטות שהן סוכרים למיניהם, ופחמימה מורכבת, שזה כל המאכלים שנחשבים "פחמימה". בנוסף יש פחמימות שמכילות יותר או פחות סיבים, ויותר או פחות ויטמינים ומינרלים, זה הכל. זה לא שחלק ינפחו אותך יותר או פחות, ובמיוחד לא בצורה רעה

לגבי ריצה, כל יום רץ 8-10 דק בהליכון במהירות סבבה שבערך 80-10 קלוריות נשרפות ממה שרשום על ההליכון, זה מיותר?
מיותר זה תלוי בסיבה שאתה עושה את הריצה הזאת. למה אתה עושה את הריצה הזאת כל יום?

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה שאתה אומר בשביל לקבל ידיים גדולות
לא צריך לאכול המון פחממות יותר מידי?

אבל מה זה להזיז ל העלאת מסה?
זה מתאים רק לשכיפים?

התכוונתי מה בעצם אומר לעלות במסה, האם זה מיועד אך ורק לשכיפים,
לעלות במסה הכוונה לעלות במסת שריר, וזה מיועד לכולם. אם אתה רוצה להיראות שרירי יותר אתה תצטרך לעלות במסת שריר

• פותח/ת השרשור
נו מעולה, העלאת מסה כרוכה בהרבה פחח טת או בהרבה חלבון?
או שזה שילוב כפי שרואים באיטנרנט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית