הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי תפריט תזונה

Bar1993

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
בוקר טוב לכולם,

המדדים שלי :
משקל - 74 , 16 אחוזי שומן , גובה 180

הייתי אצל תזונאי קליני שנתן לי תפריט לחיטוב.
אני לא ממש מרוצה מהתפריט, אני סובל רוב היום ממנו והתזונאי מתעקש עליו.
אשמח לחוות דעת על הנתונים הסופיים של התפריט -

קלוריות - 1350
פחמימות - 120
חלבון - 130
שומן - 38

תודה !

אני ממש מופתע שהוא נתן לך 1350 קלוריות, זה ממש מעט. לא אמרת כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן, איך נראית התוכנית שלך מבחינת אימוני כוח ומשקלי עבודה. כמה אירובי אתה מבצע בשבוע. כמה אתה פעיל ביום יום מחוץ לפעילות היזומה. מה המטרות שלך?

• פותח/ת השרשור
אני ממש מופתע שהוא נתן לך 1350 קלוריות, זה ממש מעט. לא אמרת כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן, איך נראית התוכנית שלך מבחינת אימוני כוח ומשקלי עבודה. כמה אירובי אתה מבצע בשבוע. כמה אתה פעיל ביום יום מחוץ לפעילות היזומה. מה המטרות שלך?

מתאמן בין 3-4 פעמים בשבוע , מעבר לזה לא פעיל במיוחד
אירובי בערך כשעתיים בשבוע

מתאמן בין 3-4 פעמים בשבוע

מה התוכנית שלך? אילו תרגילים, כמה סטים, חזרות, משקלים?

אם אתה לא מרוצה מהתזונאי, כדאי ללכת לתזונאי אחר. אתה נשקל על בסיס יומיומי ועושה ממוצע שבועי? אתה רואה ירידה במשקל בקצב משביע רצון?
אם אתה חושב שזה מעט מדי אוכל, תעלה קלוריות כל שבוע, תישקל ותעשה התאמות בהתאם עד שתגיע לקצב שאתה רוצה.

הוא נתן לך בגדול תפריט רצחני, עם גירעון עצום, שלא מפתיע בכלל שאתה סובל ממנו.
עם הגובה והמשקל שלך, הייתי מניח שיש לך במקסימום מעט שומן עיקש להוריד, וזה במקסימום, ומעט מסת שריר, ואז מה שנשאר זה פשוט גוף רזה שרק המעט שומן בולט בו.
אני הייתי שוקל בחיוב להחליף תזונאי

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית שלך? אילו תרגילים, כמה סטים, חזרות, משקלים?

אם אתה לא מרוצה מהתזונאי, כדאי ללכת לתזונאי אחר. אתה נשקל על בסיס יומיומי ועושה ממוצע שבועי? אתה רואה ירידה במשקל בקצב משביע רצון?
אם אתה חושב שזה מעט מדי אוכל, תעלה קלוריות כל שבוע, תישקל ותעשה התאמות בהתאם עד שתגיע לקצב שאתה רוצה.

גם פה נוצרת בעיתיות שהוא רוצה מדידות רק פעם בחודש..
הוא נתן לך בגדול תפריט רצחני, עם גירעון עצום, שלא מפתיע בכלל שאתה סובל ממנו.
עם הגובה והמשקל שלך, הייתי מניח שיש לך במקסימום מעט שומן עיקש להוריד, וזה במקסימום, ומעט מסת שריר, ואז מה שנשאר זה פשוט גוף רזה שרק המעט שומן בולט בו.
אני הייתי שוקל בחיוב להחליף תזונאי

כן , מהתחלה הייתי מופתע מאוד מהתפריט הזה והוא התעקש ואמר שזה לגיטמי לסבול ממנו..
לגבי ההנחה שלך אתה צודק לפי המדדים מסת שריר נמוכה עם קצת שומן עיקש.

לפי זה, כמה קלוריות או יותר נכון באיזה גרעון אני אמור להיות?

גם פה נוצרת בעיתיות שהוא רוצה מדידות רק פעם בחודש.
זה כבר מעיד על חוסר מקצועיות מלאה. המדידות צריכות להיות על בסיס יומי, עם ממוצע שבועי

כן , מהתחלה הייתי מופתע מאוד מהתפריט הזה והוא התעקש ואמר שזה לגיטמי לסבול ממנו..
לגיטימי מאוד שתסבול מהתפריט הזה, לא לגיטימי בכלל שתסבול בדיאטה אם אין לך הרגלי תזונה נוראיים ואתה בעודף משקל

לגבי ההנחה שלך אתה צודק לפי המדדים מסת שריר נמוכה עם קצת שומן עיקש.
אם יש מעט שומן עיקש עדיף לצבור מסת שריר, במקום לרדוף אחרי אחוז שומן נמוך מאוד, אבל שלא מציג את הגוף בצורה יפה.
אם יש כרס אפשר לנסות להוריד אותה ואז לעלות במסה

לפי זה, כמה קלוריות או יותר נכון באיזה גרעון אני אמור להיות?
אמור להיות לך באיזור ה-1800 קלוריות בתפריט במידה ואתה הולך על חיטוב, כאן תוכל למצוא הסבר מלא:

איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

• פותח/ת השרשור
זה כבר מעיד על חוסר מקצועיות מלאה. המדידות צריכות להיות על בסיס יומי, עם ממוצע שבועי

לגיטימי מאוד שתסבול מהתפריט הזה, לא לגיטימי בכלל שתסבול בדיאטה אם אין לך הרגלי תזונה נוראיים ואתה בעודף משקל

אם יש מעט שומן עיקש עדיף לצבור מסת שריר, במקום לרדוף אחרי אחוז שומן נמוך מאוד, אבל שלא מציג את הגוף בצורה יפה.
אם יש כרס אפשר לנסות להוריד אותה ואז לעלות במסה

אמור להיות לך באיזור ה-1800 קלוריות בתפריט במידה ואתה הולך על חיטוב, כאן תוכל למצוא הסבר מלא:

איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

תודה רבה על התשובה!
כן אכן יש כרס ולכן אזרום עם החיטוב לכמה שבועות ואתחיל לצבור מסת שריר
תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית