הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדוע לא מומלץ לאכול מוצרי חלב בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה
היי,השבוע הלכתי עם חבר שמתחרה בבילדינג למאמן שלו המאמן זה נתן מipc (נאק לשעבר)
קיצר הוא דחף לו חומרים ובנה לו תפריט לחיטוב תחרותי ובץפריט אין שום מוצרי חלב וגם הגביל אותו לסקופ אחד ביום כי החלבון זה ממי גבינה ואמר שאסור בחיטוב חוצרי חלב כי זה גורם לגוף להיות נוזלי או משהו כזה.. ושבמסה זה כן בסדר

זה מאמן שאימון מאות אנשים והוא ברמה מטורפת (לוקח מקום ראשון בתחרויות בארץ בקלות אם הוא מתחרה)

לכן אני כלכך מופתע כי לא שמעתי על זה בעבר ושזה בה מימנו זה ממש הפתיע אותי
מה דעתכם? ומישהו שמע על זה בעבר?
@Mike

אני גם יודע על בדיבילדינג ברמה גבוהה שמתחרה הרבה זמן ובחיטוב הוא לא צורך חלב כי זה גורם לו "לאגור" נוזלים.
אני בחיטוב שלי כן צרכתי חלב וגם לי זה לא היה כלכך טוב ובחיטוב הבא אני לא יצרוך חלב (רק קוט'ג).😛

אין שום סיבה להימנע ממוצרי חלב בחיטוב.
בהכנה תחרותית אני יכול לחשוב על 2 סיבות:
1. אצל מי שרגיש ללקטוז זה יכול לגרום לנפיחות, מה שיפגע בהכנה התחרותית.
2. בהרבה מוצרי חלב יש הרבה נתרן, וזה יכול לגרום לאגירה של נוזלים.

חוץ מ-2 הסיבות האלה לא עולה לי שום סיבה שיכולה להיות הגיונית. בחיטוב לאדם הממוצע אין שום סיבה בכלל להימנע ממוצרי חלב

מדובר פה על מתחרים שעולים לבמה שב4-5 אחוז שומן עניין הנתרן באמת רלוונטי. אנשים ממוצעים שעושים חיטוב לא באמת צריכים להתחשב בעניין הנתרן שנמצא במוצרי החלב.

קיצר הוא דחף לו חומרים ובנה לו תפריט לחיטוב תחרותי ובץפריט אין שום מוצרי חלב וגם הגביל אותו לסקופ אחד ביום כי החלבון זה ממי גבינה ואמר שאסור בחיטוב חוצרי חלב כי זה גורם לגוף להיות נוזלי או משהו כזה.. ושבמסה זה כן בסדר
זה בולשיט של מפתחי גוף שחיים בסרט שקזאין צובר נוזלים. מה שצובר נוזלים זה הנתרן במוצרי חלב ובמי גבינה אין כמעט נתרן, זה יותר תקף לקוטג'/גבינה לבנה וכו' שמוסיפים להן מלח בין היתר כדי להפוך את המוצר לכשר..

זה מאמן שאימון מאות אנשים והוא ברמה מטורפת (לוקח מקום ראשון בתחרויות בארץ בקלות אם הוא מתחרה)
אז מה? למי שיש את הגנטיקה ולוקח את החומרים הנכונים יגיע לסגולות. למי שלא, לא תשמע עליו לעולם גם אם עבד עם אותו מאמן ונכשל כי אמא אדמה לא אהבה אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית