הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להמשיך את החיטוב?

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני כרגע על 1800 קלוריות, שבוע שעבר בשקילה הייתי 69.1, היום בשקילה אני 69.4, משמע רק עליתי (כבר שלושה שבועות תקוע בטווח של 69, כל פעם עם מספר אחר לידו).
כרגע אני לא עושה אירובי, אז מה שחשבתי לעשות זה להוריד את התפריט ל1700 ולהוסיף אירובי 1 בשבוע של הליכה לבערך 40-50 דקות, רעיון טוב? להוריד לפחות קלוריות אולי? אני כרגע די רעב ביום יום אבל נשרוד.
בנוסף אני אתחיל לבצע שקילות יומיות ולעשות ממוצע שבועי.
המטרה שלי להגיע לאחוז שומן נמוך לדרגה שיראו את הקוביות (לא הקוביות זה מה שמעניין אותי, אלא הקטע של האחוז שומן המספיק נמוך כדי להתחיל מסה כמו שצריך)
כרגע מעריך את עצמי על 16-17%, יש עוד דרך...
@kotzer @Mike
יש מצב לקצת עזרה מאחד מכם, אני יעריך את זה מאוד, תודה 😃

מהפעם היחידה שניסיתי לעשות העמסה איכותית בחיטוב הקודם שעשיתי לאחר שראיתי שאני תקוע על אותו משקל איזה חודש וחצי עשיתי העמסה איכותית של מלא פסטה וחזה עוף ולא סתם ג'אנק ומה שקרה זה שבאמת עליתי קצת במשקל ואחרי כמה ימים חזרתי לאותו משקל, אבל החיטוב עדיין נשאר תקוע ולא היה שום שינוי...
אז משהו בכל התהליך, תפריט, אופי אימונים שלך לא תקין. שב תתחיל לקרוא נעוצים מחקרים זה יעשה לך טוב. לפעמים יש מצבים שבהם צריך לצאת למאזן נטרלי של שבועיים לעשות איפוס כביכול לגוף ולהתחיל מההתחלה

אז משהו בכל התהליך, תפריט, אופי אימונים שלך לא תקין. שב תתחיל לקרוא נעוצים מחקרים זה יעשה לך טוב. לפעמים יש מצבים שבהם צריך לצאת למאזן נטרלי של שבועיים לעשות איפוס כביכול לגוף ולהתחיל מההתחלה
העמסות לא באמת עוזרות לתהליך החיטוב.
יציאה לנייטרלי באמצע חיטוב ארוך יכול לעזור מעט, אבל העמסות לא עוזרות באמת

קראתי מחקרים והכל אבל יש מלא דברים סותרים, תראה את זה שכתב מתחתיך שאומר שהעמסות לא עוזר לחיטוב בעוד שאתה אומר שכן לא ידוע כבר למי להקשיב..
מה שכן באמת הפסקתי את החיטוב לתקופה של 4 חודש כי נכנסתי לטירונות ובאמת כשהתחלתי אותו מחדש שברתי את המחסום של ה60 קילו שהייתי תקוע בו וכרגע לאחר חודשיים~ של חיטוב אני על 58

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית