הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנושא גיינר

• פותח/ת השרשור ALKNA
  • פורסם בתאריך

ALKNA

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלוום
בן 24.שוקל 54(בלחץ) 167 מתאמן כ10 חודשיים

יש לי אבקת גיינר של חברת מאסל פארם (השקית הירוקה) בטעם שוקלד
ויש לי בקבוק שמגיע עד 600 מל

על האריזה רשום לשים 4 סקופים ומים/חלב במכון אמרו לי סקוף אחד

מה כדי לשלב עם האבקה מים/חלב
בנוסף מה קודם למה קודם ההוזל ואז האבקה או הפוך. שאני שם את המים לפני אז אין מקום לאבקה .

האם ביום שאין אימון עדיין זקוק לשתי מנות? במכון אמרו לי חצי סקוף בבוקר וסקוף שלם אחרי אימון

סליחה על החפירה.
שאלות של תעיר אני יודע

שים לך 2 סקופים תערבב תשתה ועוד פעם שים 2 סקופים תערבב ותשתה פשוט תחלק את זה כי כל 2 סקופים זה כמו ארוחה של 600 קלוריות 25 חלבון.

הכמות של גיינר שצריך לקחת היא הכמות שאתה אישית צריך.
גיינר זה השלמה לקלוריות וחלבון לתפריט היומי, או תוסף. במידה ואתה יכול לצרוך את כל הקלוריות והחלבון שאתה צריך מאוכל אמיתי, אז עדיף, ואין שום צורך בגיינר. אם אתה לא מצליח, אז את מה שחסר תשלים מהגיינר.
לרוב אף אחד לא באמת צריך את מנת ההגשה שהם מציעים, כי מדובר על כמות קלוריות גדולה מאוד, ובחלק מהמקרים הם מציעים כמעט יום שלם של אוכל כמנה יומית.

הכמות של גיינר שצריך לקחת היא הכמות שאתה אישית צריך.
גיינר זה השלמה לקלוריות וחלבון לתפריט היומי, או תוסף. במידה ואתה יכול לצרוך את כל הקלוריות והחלבון שאתה צריך מאוכל אמיתי, אז עדיף, ואין שום צורך בגיינר. אם אתה לא מצליח, אז את מה שחסר תשלים מהגיינר.
לרוב אף אחד לא באמת צריך את מנת ההגשה שהם מציעים, כי מדובר על כמות קלוריות גדולה מאוד, ובחלק מהמקרים הם מציעים כמעט יום שלם של אוכל כמנה יומית.
שכחת פרט אחד קטן - זה זבל מפוצץ בסוכר וחבל לבזבז כסף על השטות הזאת כשאפשר להכין שייק הרבה יותר ״איכותי״ לבד.

שכחת פרט אחד קטן - זה זבל מפוצץ בסוכר וחבל לבזבז כסף על השטות הזאת כשאפשר להכין שייק הרבה יותר ״איכותי״ לבד.
כל עוד הגיינר הוא רק חלק קטן מהתזונה שלך זה לא יעשה הבדל משמעותי, אבל אתה צודק, עדיף להכין משהו בבית שייתן את אותן התוצאות ויהיה יותר בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית