הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לגבי דיאה דלת פחמימות

amielzzz

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
לפני שאני מתחיל לשרוף או להעלות במסה בשיטה הזאת אני צריך חודש לפני להיות במאזן ניטרלי דל פחמימה?
אם אני בחיטוב, בהעמסת פחמימה אני צריך לצרוך את אותה כמות קלוריות כמו ביום רגיל?
כמה הבדל באמת יש בין לעשות מסה דלת פחמימות לבין מסה רגילה? העלאת שומן מופחתת משמעותית?

תודה רבה! !

נערך לאחרונה:
אין צורך להערך.
ואין משמעות אמיתית מוכחת לדיאטה דלת פחמימות על כל דיאטה אחרת.

• פותח/ת השרשור
אין צורך להערך.
ואין משמעות אמיתית מוכחת לדיאטה דלת פחמימות על כל דיאטה אחרת.
אז עם דיאטה רגילה שאני צורך בה נגיד 120כד150 גרם פחמימה ביום, אני יכול להגיע לאותם אחוזי שומן בהשוואה לדל פחמימה? תודה

אז עם דיאטה רגילה שאני צורך בה נגיד 120כד150 גרם פחמימה ביום, אני יכול להגיע לאותם אחוזי שומן בהשוואה לדל פחמימה? תודה
כן

בד"כ בחיטוב אתה תצטרך להוריד קלוריות מפעם לפעם על מנת להתאים את הגרעון הקלורי שלך למצב שלך בחיטוב וזה לרוב יגיע מהפחמימה, כך שבכל מקרה אתה תגיע בסופו של דבר לדל פחמימה

• פותח/ת השרשור
כן

בד"כ בחיטוב אתה תצטרך להוריד קלוריות מפעם לפעם על מנת להתאים את הגרעון הקלורי שלך למצב שלך בחיטוב וזה לרוב יגיע מהפחמימה, כך שבכל מקרה אתה תגיע בסופו של דבר לדל פחמימה
ובחיטוב שבו לדוגמה אני צורך 100גרם פחמימה ביום, כל כמה זמן מומלץ להעמיס פחמימות? והעמסה תריכה להגיע למאזן ניטרלי? תןדהרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית