הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקר על מאזן קלורי שלילי.

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
אהלן. יש לי ויכוח עם איזה מאמן כושר לגבי כל העיניין של המאזן קלורי שלילי. בעיקרון הוא ראה שאני אוכל חטיף חלבון והתחיל לבלבל תמוח לגבי כמה הסוכר שיש בו משפיע על הירידה באחוזי שומן ובנוסף אמר שאם אני יורד במשקל זה לא בהרכח ירדה בשומן למרות שניסיתי להסביר לו שמשקלי העבודה שלי נשארים זהים ואפילו עולים קצת ולכן מאסת השריר שלי נשמרת כמה שיותר.
אני מנסה להסביר לו שלא משנה מה תאכל, כל עוד תשאר במאזן קלורי שלילי אתה תרד במשקל ובאחוזי השומן.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא מחקר אמין ועדכני לגבי כל העיניין הזה?

@Mike אשמח לעזרתך בנושא

נערך לאחרונה:
לגבי הירידה במשקל אתה צודק, אם תהיה במאזן שלילי אתה תרד במשקל.
בנוגע לירידה באחוזי שומן, אתה צריך לשמר כמה שיותר מסת שריר, שזה אומר לתת אימונים מספקים, מה שאמרת שאתה עושה, ולצרוך מספיק חלבון, שחשוב לשימור מסת השריר, ככה שזה לא בידיוק נכון שלא משנה מה תאכל

• פותח/ת השרשור
לגבי הירידה במשקל אתה צודק, אם תהיה במאזן שלילי אתה תרד במשקל.
בנוגע לירידה באחוזי שומן, אתה צריך לשמר כמה שיותר מסת שריר, שזה אומר לתת אימונים מספקים, מה שאמרת שאתה עושה, ולצרוך מספיק חלבון, שחשוב לשימור מסת השריר, ככה שזה לא בידיוק נכון שלא משנה מה תאכל
הכוונה שלי הייתה שאני כן מכניס את כל החלבון השומן הפחמימה וכו... אבל לפעמים נשאר לי נניח 300 ק׳ ״ספייר״ שאני מעדיף להשלים אותם למשל מגלידה או בכללי משהו מתוק זה הרי לא ישנה כלום כי אני בכל מקרה על מאזן שלילי ויש מספיק חלבון כבר. אני צריך קישור למחקר עדכני יחסית כי זה כמו לדבר לקיר משום שהוא עושה עיניין מחטיף חלבון שמכיל 25 גרם פחמימה והטענה שלו היא שגם אם אהיה על גרעון קלורי, החטיף הזה יכול לדפוק לי את החיטוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית