הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי,אשמח לייעוץ בבקשה-מתאמנת חדשה

justme1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בת 23, שוקלת 66 בערך גובה 1.62.
לאחרונה התחלתי מאוד להתעניין ומאוד משתוקקת לחטב את הגוף,
לצורך העניין לא מעוניינת בחדר כושר, רוצה בבית.
אני מעוניינת בלחטב בעיקר: ישבן,זרועות,בטן,ירכיים..
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב, והורדתי אפליקציות שהתאמנתי דרכן.
השאלה שלי איך אני משלבת הכול עם תזונה נכונה ואיך לעשות
את כל האימונים נכון?
אני לא ממש בקיאה ואשמח שמישהו יוכל להסביר לי בפרטי פרטים.
תודה רבה.
22 צפיות ואף מענה?

אהלן,

על מנת לעשות חיטוב חיטוב ולהיראות גם טוב לאחריו את צריכה שמתחת לשומן תהיה מסת שריר נכבדת.

ובשביל להשיג את אותה מסת שריר את לא תשיגי את זה מעבודה לא עם רצועות או משקולות של קילו או 2.

את צריכה לעשות מנוי מהסיבה הפשוטה ששם יש ציוד ושם תוכלי כל הזמן לאתגר את הגוף שלך עם משקלי עבודה חדשים, מה שבבית את לא יכולה לעשות אלא אם תקני לא מעט ציוד.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

על מנת לעשות חיטוב חיטוב ולהיראות גם טוב לאחריו את צריכה שמתחת לשומן תהיה מסת שריר נכבדת.

ובשביל להשיג את אותה מסת שריר את לא תשיגי את זה מעבודה לא עם רצועות או משקולות של קילו או 2.

את צריכה לעשות מנוי מהסיבה הפשוטה ששם יש ציוד ושם תוכלי כל הזמן לאתגר את הגוף שלך עם משקלי עבודה חדשים, מה שבבית את לא יכולה לעשות אלא אם תקני לא מעט ציוד.

היי,
תודה על המענה.
ואם אקנה את הדברים הנ"ל, תהיה אפשרות שאוכל להשיג את התוצאות שארצה?

היי,
תודה על המענה.

מבחינה כספית הרבה יותר משתלם לעשות מנוי אבל אם אין לך בעיה אז תוכלי בכיף לקנות ציוד מתאים.

מבחינה כספית הרבה יותר משתלם לעשות מנוי אבל אם אין לך בעיה אז תוכלי בכיף לקנות ציוד מתאים.

מניסיוני ולדעתי דווקא שווה לקנות ציוד ולהתאמן בבית. במחיר של מנוי שנתי (2000-2500 שקל מינימום במקרה הטוב), פלוס הוצאות של תחבורה וזמן להגיע למכון ולחזור, בזבוז זמן במכון לחכות למכשירים, חגים וימים שהמכון סגור-- הרבה יותר משתלם להתאמן בבית. לא חושב שמדובר בכל כך הרבה ציוד: מוט ארוך ושניים קצרים, צלחות עד 150 קילו, סטנדים, ספה מתכווננת, מתח למשקוף (ואולי מתח לקיר בשלב יותר מתקדם).

מניסיוני ולדעתי דווקא שווה לקנות ציוד ולהתאמן בבית. במחיר של מנוי שנתי (2000-2500 שקל מינימום במקרה הטוב), פלוס הוצאות של תחבורה וזמן להגיע למכון ולחזור, בזבוז זמן במכון לחכות למכשירים, חגים וימים שהמכון סגור-- הרבה יותר משתלם להתאמן בבית. לא חושב שמדובר בכל כך הרבה ציוד: מוט ארוך ושניים קצרים, צלחות עד 150 קילו, סטנדים, ספה מתכווננת, מתח למשקוף (ואולי מתח לקיר בשלב יותר מתקדם).
תכלס בישביל בחורה שלא רוצה עכשיו להשתגע עם משקלים, אתה צודק.. לגבר זה שונה. זה לקנות ספה, מוט אולימפי, פלטות וכו.. תלוי כמובן למה אתה שואף.. וואללה הלוואי היה לי מקום בבית לכל הציוד הזה חלום..

כן, אבל את תצטרכי ללמוד ולבנות לעצמך את התפריט ותוכנית האימונים (זה לא באמת מסובך כמו שזה נראה)

ממליץ לך לקרוא כמה מאמרים שיעזרו לך מאוד בקלות להכנס ולהבין בתחום:

1) חיטוב הגוף: מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין? עיצוב הגוף מאת - קילוגרם

2) איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

22 צפיות ואף מענה?
לא תמיד כולם זמינים, וכולם פה בתרומה ללא תשלום ככה שאי אפשר להבטיח מענה רציף ומהיר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית