הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטוטיפן

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
משתמש בו כחלק מהשימוש עם קלן מהרגע שהתחלתי איתו גמור מעייפות (כך היה פעם קודמת השתמשתי) ראיתי בפודקאסט שלא מוכח שזה נחוץ-האם נכון הדבר או שלמים הסר ספק כדאי?
שנית מייק ציין שדל פחמימה לא מועיל יותר משימוש גבוה יותר עם פחמימה-האם בשימוש עם קלן כן כדאי לרדת מ100 פחמימה?
@Mike

יש מדריך שלם לזה אבל לחידוד קיטוטיפן מעל שבועים חובה אחרת אין השפעה של הקלן והבנתי גם שזה יכול לדפוק תרצפטורים
בעקרון ברגע שאתה מגיע "לפסגה" למשל סתם זורק מספר 140mcg מהיום הזה שעה לפני השינה לקחת קיטוטיפן עד סוף הסייקל
בהצלחה חבר שמור על הלב לפעמים 80mcg יכול להיות מועיל תתנסה כמובן לא להגזים במינונים better safe then sorry

• פותח/ת השרשור
יש מדריך שלם לזה אבל לחידוד קיטוטיפן מעל שבועים חובה אחרת אין השפעה של הקלן והבנתי גם שזה יכול לדפוק תרצפטורים
בעקרון ברגע שאתה מגיע "לפסגה" למשל סתם זורק מספר 140mcg מהיום הזה שעה לפני השינה לקחת קיטוטיפן עד סוף הסייקל
בהצלחה חבר שמור על הלב לפעמים 80mcg יכול להיות מועיל תתנסה כמובן לא להגזים במינונים better safe then sorry
תודה אחי
הקלן לא הבעיה אלא הקטוטיפן-שוב בפודקאסט מייק אמר שלא הוכח שזה נחוץ
מה עם קלן ופחות מ100 פחמימה

תודה אחי
הקלן לא הבעיה אלא הקטוטיפן-שוב בפודקאסט מייק אמר שלא הוכח שזה נחוץ
מה עם קלן ופחות מ100 פחמימה
דןןקא קלן כן עזר לי אישית בדל פחמימה בלי העמסות אבל זה סוחט אותך אחרי שבוע לא רציתי להמשיך לשבוע שלישי גם כי קשה וגם הדפיקות של הלב כבר הציקו לי ממש. אל תשכח אחרי הקלן לעשות העמסת פחמימה איכותית (אצלי היום של העמסה בנוי מזה שאני אוכל מה שבאלי)

האם נכון הדבר או שלמים הסר ספק כדאי?
אם אתה משתמש יותר מ 2-3 שבועות אין לך מה להפסיד...

שנית מייק ציין שדל פחמימה לא מועיל יותר משימוש גבוה יותר עם פחמימה-האם בשימוש עם קלן כן כדאי לרדת מ100 פחמימה?
זה לא משנה. העדפה אישית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית