הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמצע חיטוב

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
עבר חודש מאז שהתחלתי את החיטוב(כוונתי בעיקר זה לראות קוביות) , בהתחלה תכננתי לעצמי להיות פשוט במאזן שלילי ולהוריד סוכר בהדרגה.
לא רציתי לעשות חיטוב ממש רציני, לכן הסכמתי לעצמי פעם\פעמיים ביום לאכול מאכל אם סוכר (הכוונה ללבן). כמו כן אני הורדתי באכילה ובפחמימה אך גם במידה.
אני עושה בעיקר אימוני כח, אך פעם בשבוע משלב אירובי.
אני רואה תוצאות, אומנם לא בשמיים אבל יש התקדמות. כרגע כשאני מכווץ את הבטן אני רואה(4) קוביות בברור, ושאני סתם מותח את הבטן כלפי מטה אני רואה 6 קוביות לא בברור. אך במצב רגיל אני רואה טיפה קוביות.
וסוף סוף השאלה!
אם אני רוצה להגביר את הקצב ולהתחיל לראות קוביות במצב רגיל מבלי לכווץ, ולהתקדם בחיטוב.
מה עלי לשנות?? או שמא להוסיף??
או פשוט להישאר כך?

הצלחה ובריאות לכל העונים!

אם אתה רואה תוצאות כמו שאתה אומר אז תישאר ככה. - לא מחליפים סוס מנצח .
אם אתה מפסיק לראות תוצאות תוריד בפחמימה במיוחד בסוכרים הפשוטים (לבן) ותוודא שאתה צורך מספיק חלבון - מינימום של 2-2.5 כפול המשקל גוף

כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

תקרא את המאמר הזה - הוא אומנם מדבר על ידיים, אבל השיטת מחשבה זהה

רוצים ידיים גדולות ו/או קוביות? נא לקרוא.

גם זה מקום מעולה לקרוא

ואני רק אוסיף - לפי איך שאתה כותב נראה שחסר לך הרבה ידע מקצועי כדי להמשיך, לכן ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא גם כן ולשאול שאלות לאחר מכן:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית