הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה במציאת מאמן

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
אוקי , אז אני מתאמן תקופה יחסית ארוכה ולאחרונה אני התחלתי להתאמן ברצינות יותר , ופלג גוף עליון הרבה יותר חזק מתחתון אז החלטתי לשלב סקווט ודדליפט מן הסתם , הבעיה שהם תרגילים מאד תכניים והתחלתי להשתפר בהם אבל אז העלתי סרטון שלי עושה אותם ושחטו אותי בקבוצת פאוורליפטינג.
מפה לשם חשבתי לעצמי שאם כבר אני משקיע אני חושב שצריך לדעת לעשות אותם נכון בלי לפגוע בעצמך ואני חושב על מאמן שילמד אותי את 2 הליפטים האלה (לא צריך מאמן אישי שידריך אותי ויבנה תוכנית אלא רק מאמן שילד אותי טכניקה) .
אגב ניסיתי ללמוד לבד במשך כמעט חצי שנה ולא הלך אז לפי דעתי זה הדרך היחידה .
אני מאזור חיפה והקריות , האם יש באזור מאמנים ברמה שיכולים ללמד ? (אגב כמה דבר כזה בערך עולה)

מאוד ממליץ על אפי בתור אחד שהתאמן לידו וליד מתאמנים שלו אפשר לראות את המקצועיות שמאוד חסרה להרבה מאמנים בארץ

@F-E בחור טוב, אני אוהג איתו במכון כתיסוף לגראפלינג (האבקות וBJJ), שזה אומר לדעת לתכנן כמו שצריך בהתאם למה שהספורט דורש, פציעות נפוצות ותחרויות. ממליץ בחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית