הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בעבודה פיזית

Diamond

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני עובד במחסן, עבודה שאני הולך בה הרבה
מרים ארגזים כבדים וגם עולה ויורד מסולמות
ירדתי במשקל בחודש הראשון שלי שם כי אני אוכל בריא ולא ג'נג פוד ומנצל תעבודה הזאת לירידה במשקל
אני רוצה לרדת במשקל לפחות 20 קילו אני
בן 32 על 30 אחוזי שומן בערך, מטר 68
עכשיו אני לא יודע כמה פחמימה אני יכול לקחת לעבודה כדיי שתחזיק אותי במהלך היום של תשע שעות, אין לי מושג איך לחשב את זה בוא נגיד שאני אוכל 4 סנוויצים מקמח מלא עם חלבון או 4-3 כוסות אורז וחלבון.. אשמח אם תתנו לי כיוון בחיטוב שעובדים עבודה כזאת
מקווה שהיתי מובן
תודה לעוזרים

ירדתי במשקל בחודש הראשון שלי שם כי אני אוכל בריא ולא ג'נג פוד ומנצל תעבודה הזאת לירידה במשקל
עכשיו אני לא יודע כמה פחמימה אני יכול לקחת לעבודה כדיי שתחזיק אותי במהלך היום של תשע שעות, אין לי מושג איך לחשב את זה בוא נגיד שאני אוכל 4 סנוויצים מקמח מלא עם חלבון או 4-3 כוסות אורז וחלבון.. אשמח אם תתנו לי כיוון בחיטוב שעובדים עבודה כזאת
מקווה שהיתי מובן
תודה לעוזרים
קודם כל יש לך פה מחשבון קלוריות FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

דבר שני, תדאג להכניס מספיק חלבון ושומן וכל השאר פחמימה. במקום לשבור את הראש תקנה משקל תזונה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש לך פה מחשבון קלוריות FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

דבר שני, תדאג להכניס מספיק חלבון ושומן וכל השאר פחמימה. במקום לשבור את הראש תקנה משקל תזונה.

אני יודע לחשב קלוריות, אבל לא יודע לחשב לעומת שריפת קלוריות ביום עבודה כזה
שאני לא עובד בעבודה פיזית כזאת ומתאמן רגיל יותר קל לחשב את זה
כאן זה עבודה מאומצת של תשע שעות

,תכפיל את התוצאה ב1.2 וזה מה שאתה שורף בפעולות פשוטות לא יודע כמה פיזית אתה עובד אני ל אחושב שאפשר באמת להוסיף לזה בקרה קלורית אני לא מאמין שאתה שורף כמו משוגע שם תחכה למומחים שיגיבו
מחשבון BMR

• פותח/ת השרשור
,תכפיל את התוצאה ב1.2 וזה מה שאתה שורף בפעולות פשוטות לא יודע כמה פיזית אתה עובד אני ל אחושב שאפשר באמת להוסיף לזה בקרה קלורית אני לא מאמין שאתה שורף כמו משוגע שם תחכה למומחים שיגיבו
מחשבון BMR
שמגיעים להפסקה רעבים בוא נגיד ככה

אם אתה יורד במשקל מהעבודה אז תמשיך עם זה. ככה אתה תירד במשקל. לגבי תזונה תאכל נכון בכמויות קטנות ולא גדולות. למשל אל תאכל בשביל להיות שבע ב100%, תאכל בשביל להיות שבע ב80%-70%.

מקווה שהיתי מובן
תודה לעוזרים
היי,

תתחיל מתפריט פשוט שתבנה לעצמך דרך המאמר הבא:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

תוסיף לו בתור התחלה 200 קלוריות להוצאה הקלורית היומית.

תישקל במשך השבוע (אפשר כל יום אבל לא חייב אם זה לא נוח - אבל כן כמה פעמים בשבוע) ותראה את הממוצע השבועי שלך.
אם אתה יורד באזור ה 0.5 קילו לשבוע אתה במצב טוב ואין צורך לשנות כרגע. אם המספר גדול מזה משמעותית תעלה עוד קצת את הקלוריות.

אין דרך טובה להעריך כמה קלוריות אתה שורף בעבודה ולכן תתחיל ממשהו ותתקדם לפי השקילות.

בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית