הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצאת לנטרלי באמצע החיטוב

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
החיטוב שלי פשוט נתקע, כבר זמן ממושך שאני על 68.5-69.5 ופתחתי פה כבר כמה אשכולות על זה, אני כרגע על 1600 קלוריות, 140-50 חלבון, 50-60 שומן, והשאר פחמימה.
גובה 176, המטרה היא לאזור 63-5 קילו לפחות.
אירובי פעמיים בשבוע אחרי אימוני כוח (הליכה קצב 7, 40 דקות)
חשבתי לצאת לתקופה של שבוע עד שבוע וחצי ל"נטראלי" כביכול כי אני לא באמת סגור על מה הנטרלי שלי, אבל להעלות לאזור 2000 קלוריות ואחרי זה לחזור למספר קלוריות שלי עכשיו.
חכם? כדאי? ואם כן, איך לעשות את זה? ישר להעלות או כל יום להעלות איזה 100?

החיטוב שלי פשוט נתקע, כבר זמן ממושך שאני על 68.5-69.5 ופתחתי פה כבר כמה אשכולות על זה, אני כרגע על 1600 קלוריות, 140-50 חלבון, 50-60 שומן, והשאר פחמימה.
גובה 176, המטרה היא לאזור 63-5 קילו לפחות.
אירובי פעמיים בשבוע אחרי אימוני כוח (הליכה קצב 7, 40 דקות)
חשבתי לצאת לתקופה של שבוע עד שבוע וחצי ל"נטראלי" כביכול כי אני לא באמת סגור על מה הנטרלי שלי, אבל להעלות לאזור 2000 קלוריות ואחרי זה לחזור למספר קלוריות שלי עכשיו.
חכם? כדאי? ואם כן, איך לעשות את זה? ישר להעלות או כל יום להעלות איזה 100?
או שתוסיף אירובי או שתחתוך עוד קלוריות..ן

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור? אני מתחטב מ 3000 ק׳.. איך כל זה קשור בכלל?! בכל אופן, על איזה אחוז שומן אתה עומד כרגע?
זה קשור כי לאכול פחות מ1600 קל' ביום נראלי קצת מידי...
אחוז שומן לדעתי באזור 15-16% (אם אני מכווץ בתאורה טובה רואים התחלה של קוביות, אבל יש עוד הרבה שומן)

אחוז שומן לדעתי באזור 15-16% (אם אני מכווץ בתאורה טובה רואים התחלה של קוביות, אבל יש עוד הרבה שומן)

ומה חשבת שחיטוב זה כיף?! בגלל זה עדיף להוסיף אירובי להעלת הגרעון והוספת אוכל למרות שעל אחוז שומן כזה אתה לא אמור להתקע. כמה זמן אתה מחטב כבר?

הבעיה היא לא השומן כמו היעדר מסת שריר מספקת. אתה 1.76 ומכוון ל 63-65 קילו, שזה פשוט נמוך לגובה שלך. ואם אתה באחוז שומן כזה עכשיו, אתה תהיה ממש ממש רזה עם מעט מאוד שרירים כשתרד ל63. אם זה מה שאתה רוצה אז סבבה. אבל לא תגיע לשם עם 1600 קלוריות ו 80 דקות אירובי.

הבעיה היא לא השומן כמו היעדר מסת שריר מספקת. אתה 1.76 ומכוון ל 63-65 קילו, שזה פשוט נמוך לגובה שלך. ואם אתה באחוז שומן כזה עכשיו, אתה תהיה ממש ממש רזה עם מעט מאוד שרירים כשתרד ל63. אם זה מה שאתה רוצה אז סבבה. אבל לא תגיע לשם עם 1600 קלוריות ו 80 דקות אירובי.
לא חשבתי על זה ככה תכלס צודק..

• פותח/ת השרשור
אז אתה ממליץ על מסה במקום להמשיך חיטוב?

אז אתה ממליץ על מסה במקום להמשיך חיטוב?

ממליץ לקרוא את המאמרים בפורטל. כנראה שהתוכנית שלך לא מספיק טובה. אתה צריך תוכנית טובה שבנוייה על 3-4 אימוני כוח בשבוע שמבוססים על 80% תרגילים מורכבים (בנץ', פרס, מתח, חתירה, סקווט, דדליפט), 20% כל השאר (יד קדמית, יד אחורית, בטן, כתפיים), 3-4 שעות אירובי מתון בשבוע. אתה צריך להתקדם במשקלים או חזרות מדי אימון. מבחינת קלוריות, תעשה התאמות בהתאם להתקדמות.

ממליץ לקרוא את המאמרים בפורטל. כנראה שהתוכנית שלך לא מספיק טובה. אתה צריך תוכנית טובה שבנוייה על 3-4 אימוני כוח בשבוע שמבוססים על 80% תרגילים מורכבים (בנץ', פרס, מתח, חתירה, סקווט, דדליפט), 20% כל השאר (יד קדמית, יד אחורית, בטן, כתפיים), 3-4 שעות אירובי מתון בשבוע. אתה צריך להתקדם במשקלים או חזרות מדי אימון. מבחינת קלוריות, תעשה התאמות בהתאם להתקדמות.
בזה אני לא מסכים איתך ואסביר.
א. רוב המאמרים בפורטל לא מעודכנים.
ב. הוא יכול לעבוד גם בנפח מתאים וכמובן לשלב גם עצימות. אני למשל נמצא כרגע בחיטוב ועושה יום אחד עצימות (6*3) וכל שאר הימים נפח עם פחות משקל כמובן.
ג. מה זה האחוזים האלה?

בזה אני לא מסכים איתך ואסביר.
א. רוב המאמרים בפורטל לא מעודכנים.
ב. הוא יכול לעבוד גם בנפח מתאים וכמובן לשלב גם עצימות. אני למשל נמצא כרגע בחיטוב ועושה יום אחד עצימות (6*3) וכל שאר הימים נפח עם פחות משקל כמובן.
ג. מה זה האחוזים האלה?

לא צריך להסכים על הכל.

אתה צודק אבל יש את מה שאתה אומר ויש מחקרים.
לא הבנתי עדיין מאיפה האחוזים האלה

תמיד יש מחקרים. פותח האשכול יפיק הרבה מהמאמרים בפורטל לגבי איך ומה לעשות. התוכניות שם טובות יותר מ90% מכל מיני שטויות.
חוק ה80-20, תקרא על זה. אם אתה רוצה להיות בודי בילדר אז כנראה שתעשה הרבה יותר בידודים. אבל בשביל בן אדם רגיל כדי להתרכז בתרגילים המורכבים ולהשאיר את כל הדברים הקטנים בפרופורציה המתאימה. לדוגמא- יד קדמית. אם אני עושה מתח, חתירה ותרגיל מבודד כלשהו אני אקבל את רוב הגדילה מהמורכב והיתר מהבידוד.

אם אתה תקוע במשקל אתה כבר בנייטרלי.
אני מסכים עם מה ש @Yukio Mishima אמר, שאתה פשוט רואה את המעט שומן שיש לך כי אין הרבה מעבר.
לדעתי אתה צריך להעלות במסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית