הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאוששות מהאימונים

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
מצבים בהם מתאמן אחד מתאושש מהר יותר ממתאמן אחר.
1. מצב זה קורה בגלל סיבות גנטיות או כל הורמן אחר שיש לו בגוף במינון גבוהה מהרגיל? אולי טסטרון גבוהה?
2. ניתן לשיפור דבר כזה בכלל?

מצבים בהם מתאמן אחד מתאושש מהר יותר ממתאמן אחר.
1. מצב זה קורה בגלל סיבות גנטיות או כל הורמן אחר שיש לו בגוף במינון גבוהה מהרגיל? אולי טסטרון גבוהה?
2. ניתן לשיפור דבר כזה בכלל?
1. זה גם גנטי כמובן, לעמוד ביותר זמן אימון לשבוע. זה קשור לכול מיני תהליכים בגוף. וכן גם קשור לרמת הטסטוסטרון.
2. כן. על ידי אוכל טוב, שינה טובה, תוספים כמו קריאטין(עוזר בעיקר כשמדברים על אימוני כוח). או חומרים לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
1. זה גם גנטי כמובן, לעמוד ביותר זמן אימון לשבוע. זה קשור לכול מיני תהליכים בגוף. וכן גם קשור לרמת הטסטוסטרון.
2. כן. על ידי אוכל טוב, שינה טובה, תוספים כמו קריאטין(עוזר בעיקר כשמדברים על אימוני כוח). או חומרים לא חוקיים.
רמת הטסטרון בגוף? כלומר אם יד לי מתחת לנורמה בלי שום קשר לתזונה והשינה תמיד יהיה לי קשה יותר להתאושש ולעבוד על נפחים גבוהים יותר להתקדמות?

רמת הטסטרון בגוף? כלומר אם יד לי מתחת לנורמה בלי שום קשר לתזונה והשינה תמיד יהיה לי קשה יותר להתאושש ולעבוד על נפחים גבוהים יותר להתקדמות?
רמת טסטוסטרון נמוכה תפגע גם בהתאוששות באימונים, גם בשינה, גם במסת שריר...

• פותח/ת השרשור
למה? יש לך טסט נמוך?
אפשר להגביר את רמת הטסטוסטרון בגוף גם בצורה טבעית.
שינה טובה
אימוני כוח כבדים
שינה בעירום
שתיית הרבה מים
פעילות מינית מוגברת
ועוד
נולדתי ככה, מבאס.
עושה כל מה שצריך ומפקיד על התזונה, אימונים ושינה ברמה מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית