הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאכול הרבה בלילה

tal95132

משתמש מתחיל
207
10
נק' מוניטין:
13
207
10
שלום לכולם 😃

אני ביום יום שלי צורך מעט קלוריות ביום, ואת רוב הקלוריות שלי אני צורך בערב/בלילה לפני שניה.

השאלה אם אכילה מרובה בקלוריות לפני שינה גורמת לגוף לחוסר מנוחה בשינה כי הוא עסוק בלפרק את האוכל, ואחכ גם האימונים יהיו פחות אינטנסיבים

יתרונות/חסרונות אשמח לשמוע

תודה רבה ושנה טובה 😃

בהתחלה זה יכול לגרום לחוסר נוחות בבטן, ולהזיע יותר למשל וכו
יש אנשים שזה הסינון אכילה שלהם, כל היום לא אוכלים ואז אוכלים הכל בערב.. עדיף לנסות לפרוס כמה שיותר על משך היום, בכל מקרה לגבי אימונים אם אתה לא קם אחרי שעתיים להתאמן לא אמורה להיות בעיה

• פותח/ת השרשור
בהתחלה זה יכול לגרום לחוסר נוחות בבטן, ולהזיע יותר למשל וכו
יש אנשים שזה הסינון אכילה שלהם, כל היום לא אוכלים ואז אוכלים הכל בערב.. עדיף לנסות לפרוס כמה שיותר על משך היום, בכל מקרה לגבי אימונים אם אתה לא קם אחרי שעתיים להתאמן לא אמורה להיות בעיה

אני מרגיש עם זה מצויין, ראיתי אחד המאמנים המפורסמים אומרים את זה.
"שאוכלים הרבה לפני שינה, הגוף לא נח כי הוא מפרק תאוכל".

אני פורס תארוחות שלי לאורך כל היום, אבל עיקר הקלוריות זה בערב/לילה.

תודה רבה לילה טוב:)

אני מרגיש עם זה מצויין, ראיתי אחד המאמנים המפורסמים אומרים את זה.
"שאוכלים הרבה לפני שינה, הגוף לא נח כי הוא מפרק תאוכל".

אני פורס תארוחות שלי לאורך כל היום, אבל עיקר הקלוריות זה בערב/לילה.

תודה רבה לילה טוב:)
עזוב מה הוא אמר, מה אתה מרגיש זה מה שחשוב

השאלה אם אכילה מרובה בקלוריות לפני שינה גורמת לגוף לחוסר מנוחה בשינה כי הוא עסוק בלפרק את האוכל, ואחכ גם האימונים יהיו פחות אינטנסיבים
חלק מהאנשים לא ירדמו/יזיעו/יהיה לכם כבדות ויתקשו להירדם/לישון היטב. זה מאוד אינדבידואלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית