הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאכול לשובע אצלי זה המון קלוריות

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
דבר ראשון חג שמח לכולם.
השאלה שלי היא כזאת- אני עוד חודשיים מתגייס אז יצאתי מהלופ של מסה חיטוב, אני פשוט אוכל עד שאני שבע, עדיין מתאמן כי אני נהנה מזה ואוכל מספיק חלבון.
הקטע שכדי לשבוע אני צריך לאכול הרבה, מאוד...אם אני אוכל 2000 קלוריות ליום אני עדיין מרגיש רעב מאוד, ואני אוכל ביום כדי לשבוע איזה 3000-3500 אלף קלוריות, והנטרלי שלי זה באזור 2200 כזה, הקטע הוא שאני יודע שאני אשמין מזה אז אני מנסה להגביל את עצמי אבל אני סובל מזה פשוט כי אני נשאר רעב...כרגע מגביל את עצמי לאזור ה2000 קלוריות ליום ונשאר רעב כל יום, מה עושים במצב כזה?
דרך אגב, גובה 1.76 משקל בין 73-5

אני לא חושב שאתה אוכל 3500 קלוריות ביום, זה המון!
חוץ מזה מספר הקלוריות לא בהכרח אומר שאתה תשבע מהם
אם אני אוכל פרוסת לחם עם גבינה אני אשבע יותר מאשר אם אוכל כפית וחצי של נוטלה
תאכל דברים יותר מוצקים
תאכל יותר חלבון כי לוקח לו יותר זמן להתעכל, תשתה יותר מים זה ימלא אותך
תאכל לעמיתים תכופות יותר ועצה ממני, לא יודע איפה תתגיס אבל אם זה שירות קרבי תכין את עצמך להיות רעב בטירונות, מניסיום

דבר ראשון חג שמח לכולם.
השאלה שלי היא כזאת- אני עוד חודשיים מתגייס אז יצאתי מהלופ של מסה חיטוב, אני פשוט אוכל עד שאני שבע, עדיין מתאמן כי אני נהנה מזה ואוכל מספיק חלבון.
הקטע שכדי לשבוע אני צריך לאכול הרבה, מאוד...אם אני אוכל 2000 קלוריות ליום אני עדיין מרגיש רעב מאוד, ואני אוכל ביום כדי לשבוע איזה 3000-3500 אלף קלוריות, והנטרלי שלי זה באזור 2200 כזה, הקטע הוא שאני יודע שאני אשמין מזה אז אני מנסה להגביל את עצמי אבל אני סובל מזה פשוט כי אני נשאר רעב...כרגע מגביל את עצמי לאזור ה2000 קלוריות ליום ונשאר רעב כל יום, מה עושים במצב כזה?
דרך אגב, גובה 1.76 משקל בין 73-5

יצא לי לדבר עם הרבה מתאמנים בדיוק כמוך שבסופו של דבר התברר שהם בכלל לא ספרו את הקלוריות בצורה נכונה ומסתבר שהיו מכניסים במקרה הטוב קצת יותר מ 2000 ק׳. בכל מקרה, תגדיר לאכול. יש הבדל גדול בין 600 ק׳ מחמאת בוטנים/טחינה/אגוזים וכו... לבין אורז/פסטה/תפוח אדמה וכו...

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה אוכל 3500 קלוריות ביום, זה המון!
חוץ מזה מספר הקלוריות לא בהכרח אומר שאתה תשבע מהם
אם אני אוכל פרוסת לחם עם גבינה אני אשבע יותר מאשר אם אוכל כפית וחצי של נוטלה
תאכל דברים יותר מוצקים
תאכל יותר חלבון כי לוקח לו יותר זמן להתעכל, תשתה יותר מים זה ימלא אותך
תאכל לעמיתים תכופות יותר ועצה ממני, לא יודע איפה תתגיס אבל אם זה שירות קרבי תכין את עצמך להיות רעב בטירונות, מניסיום
יצא לי לדבר עם הרבה מתאמנים בדיוק כמוך שבסופו של דבר התברר שהם בכלל לא ספרו את הקלוריות בצורה נכונה ומסתבר שהיו מכניסים במקרה הטוב קצת יותר מ 2000 ק׳. בכל מקרה, תגדיר לאכול. יש הבדל גדול בין 600 ק׳ מחמאת בוטנים/טחינה/אגוזים וכו... לבין אורז/פסטה/תפוח אדמה וכו...
לא חושב שאני סופר לא נכון, אני עם משקל מזון ואת רוב הדברים אני שוקל בצורה די מדוייקת, אני אתן לכם דוגמא רק בשביל הפרספקטיבה, אתמול בערב, אחרי יום שלם שאכלתי בו לא מעט, בערב נהייתי רעב ואכלתי שלוש פיתות עם פסטרמה, זה לבד מגיע ל800-900 קלוריות ועדיין נשארתי רעב אחרי זה אז אכלתי עוד קצת שטויות, בקיצור באזור ה 1200 קלוריות בלי להרגיש בכלל, וככה אני אוכל במשך היום בערך 3 פעמים עד שאני שבע...

לא חושב שאני סופר לא נכון, אני עם משקל מזון ואת רוב הדברים אני שוקל בצורה די מדוייקת, אני אתן לכם דוגמא רק בשביל הפרספקטיבה, אתמול בערב, אחרי יום שלם שאכלתי בו לא מעט, בערב נהייתי רעב ואכלתי שלוש פיתות עם פסטרמה, זה לבד מגיע ל800-900 קלוריות ועדיין נשארתי רעב אחרי זה אז אכלתי עוד קצת שטויות, בקיצור באזור ה 1200 קלוריות בלי להרגיש בכלל, וככה אני אוכל במשך היום בערך 3 פעמים עד שאני שבע...
שמע אם אתה אומר שאתה מודד ובאמת בודק והכל ואחרי שאכלת את אוכל עוד שלוש פיתות עם פסטרמה
אז שתי דברים
קודם כל כיף לך כשתיהיה במאסה חח
דבר שני חכה שמישהו שמבין יענה, כי אני לא מבין מספיק במצב כזה..
תנסה לעשות בדיקות דם
@Mike אולי הוא ידע לענות לך

עצמי לאזור ה2000 קלוריות ליום ונשאר רעב כל יום, מה עושים במצב כזה?
אוכלים יותר? תאכל 2400-2500 למה לאכול ישר 3500? אם אתה לא שבעה תתחיל להחליף את המזונות שאתה אוכל במזונות פחות דחוסים בקלוריות ולהוסיף הרבה ירקות, בעיקר ירוקים/מלאים בסיבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית