הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים להכנס לכושר

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
אני מתגייס במרץ 19 , יש לי גיבוש ליחידה מסוימת בחודש דצמבר ואני מתכונן אליה כבר מיולי (עושה ריצות , מתח מקבילים שכיבות סמיכה וכו על בסיס כמעט יומיומי)
אבל מרגיש שזה לא מאורגן ולא מסודר, הכושר הטבעי שלי לא טוב כל כך (לפני האימונים הייתי עושה 2 קילומטר ב10 וחצי דקות, עכשיו ב9 וחצי) והמטרה שלי עדיין

רחוקה.. יש איזשהי תכנית שתעזור לי בריצות 2000\3000? ולגבי אימוני כוח (מתח, זחילות , מקבילים וכו) איך לשלב אותם עם הריצות?
תודה רבה לעונים!

אני מתגייס במרץ 19 , יש לי גיבוש ליחידה מסוימת בחודש דצמבר ואני מתכונן אליה כבר מיולי (עושה ריצות , מתח מקבילים שכיבות סמיכה וכו על בסיס כמעט יומיומי)
אבל מרגיש שזה לא מאורגן ולא מסודר, הכושר הטבעי שלי לא טוב כל כך (לפני האימונים הייתי עושה 2 קילומטר ב10 וחצי דקות, עכשיו ב9 וחצי) והמטרה שלי עדיין

רחוקה.. יש איזשהי תכנית שתעזור לי בריצות 2000\3000? ולגבי אימוני כוח (מתח, זחילות , מקבילים וכו) איך לשלב אותם עם הריצות?
תודה רבה לעונים!
יש תוכניות ל2000/3 מטר פה בפורטל.
לגבי מתח וזה, יש אפליקציות של 50 pull-ups ובסגנון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית