הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה בזמן פציעה + שאלה ככלית

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
היי ושנה טובה לכולם.
אני לא עודע אם זה המקום המתאים- במידה ולא אשמח שמנהל ישייך למקום המתאים.

1. נניח ואני עובד לפי תפריט מטרה אבל מסיבה כל שהיא אני לא יכול להתאמן בכלל ( מרותק למיטה) אבל אני מקפיד על התזונה אחד לאחד בדיוק כמו שהייתי אוכל בזמן שכן יכולתי להתאמן. עד כמה אפשר לשמר את העבודה ולא אאבד מהתהליך?

2. מאמין שמעטים ידעו לענות "הידרוצלה" האם יש קשר בין אימונים או תזונה? אובחנתי לצערי ואני מנסה לשחזר האם זה בגלל עומס משקלי עבודה או שזה בגלל משהו דפוק בתזונה( מאמין שאין קשר לתזונה)

תודה ושנה טובה ובריאה

1. במהלך מנוחה מוחלטת מן הסתם לא תמשיך לפתח מסת שריר, אבל אם תהיה בנייטרלי עם צריכת חלבון גבוהה תוכל לשמר כמה שיותר.
2. הידרוצלה זו בעיה מולדת, לא משהו שנוצר מתזונה או אימונים, כנראה זה לא אובחן עד עכשיו. אבל זה ניתוח פשוט יחסית

• פותח/ת השרשור
1. במהלך מנוחה מוחלטת מן הסתם לא תמשיך לפתח מסת שריר, אבל אם תהיה בנייטרלי עם צריכת חלבון גבוהה תוכל לשמר כמה שיותר.
2. הידרוצלה זו בעיה מולדת, לא משהו שנוצר מתזונה או אימונים, כנראה זה לא אובחן עד עכשיו. אבל זה ניתוח פשוט יחסית

אתה יודע להעריך כמה זמן מנוחה אצטרך לקחת מאימונים? ברור שרק כשארגיש טוב.. אבל בכל זאת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית