הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות למען הפורום למטרות שונות

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
אז סתם התעייצנו בפורום מנהלים לפני כמה זמן והוחלט שזה לא "ילך" והקהילה לא תתרום ובלה בלה בלה , אז אמרתי נרד לעם ונראה מה באמת הקהילה חושבת.
אז אנחנו רוצים לעשות בדיקות מעבדה לכל מיני תוספים, אנחנו כנראה נעשה עוד שבועיים בדיקת מעבדה סתם ככה כדי לעבור את התהליך לראות איך מה כמה ולמה, אבל בעיקרון בדיקת מעבדה של קלוריות , פחממה , שומן וחלבון עולה כ330 שקלים בערך שזה לא מעט אבל גם לא כזה מטורף ויכול לתת לנו המשתמשים פספרקטיבה למה שאנחנו מכניסים לגוף שלנו ואיזו חברה אמינה או לא.
אז חשבנו להכניס לפה פירסומות נטרליות (סוג של גוגל אדסנס או פירסומות נטו כמו בפורום המקביל www.iatraf.co.il) ואז חשבתי אולי נקח תרומות , אם נחשב את זה 30 איש יתרמו 10 שקלים כל אחד תיהיה לנו בדיקת מעבדה, תאחלס אבל זה לא בעיה לתרום 10 שקל הבעיה היא לאחד 30 איש שיתרמו 10 שקלים.
אני מניח שבפורום הזה יש בערך 200-300 איש לפחות שרוצים לראות באמת מה הם מכניסים לגוף שלהם, אבל תמיד יהיה את ההוא שיגיד "זה לא ילך הם יקחו כסף לעצמם" או משהו כזה בסיגנון כי העם הישראלי הוא פרנואיד כבד מיום הוולדו אז חשבנו לוותר על הרעיון , אז חשבתי שוב ואמרתי נעלה אותו פה ונראה מה אתם אומרים.
אני רק מדגיש שוב, הפורום הזה לא יהיה בחיים תחת חסות וגם אם כן יום אחד, זה יהיה על גבי חתימת חוזה איתי שאני או כל חבר בפורום יכול לדבר על איזה מוצר שהוא רוצה איך שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה ובנוסף לא יהיו מושתלים ושאר ה*** שרץ בפורומים השונים של החנויות השונות שזה פשוט ביזיון איך ממליצים על שורפי שומן כאלה ואחרים ומשבחים אותם מינימום זה T3.
אני אשמח לקבל תגובות לעניין ומה אתם באמת חושבים ומה אתם באמת תעשו בנידון ולא לראות תגובות "כן אחי אני אתרום בלה בלה בלה" כי בתאחלס מתוך 100 יגידו שכן אולי 10 יעשו את זה באמת, סה"כ מדובר על בדיקות מעבדה דברים שאף אחד לא עשה עד היום בארץ בצורה מבוקרת ועיקבית אלא פה ושם, אני רוצה להכניס את זה לאתר כנוהל ולהגיע למכסה של עשרות בדיקות לתוספים.

אני יגיד לך איפה נמצאת הבעיה המרכזית בעניין התרומות עם כמות מעטה של אנשים יתרמו ולא יהיה מספיק לאיפה זה יעלם?
חוץ מזה שאולי יש פה 200-300 רשומים אבל פעילים? אין הרבה

• פותח/ת השרשור
כן תתחשב בזה שיש פה עוד מאות אורחים ביום שיכולים לתרום מבחוץ כלא פעילים, הם קוראים בלבד ולומדים.

מעל ל500 אנשים שונים גולשים כאן יום יום, הם נהנים מהידע ולפי דעתי הם רובם יסכימו לתרום.

אם אני יכול לשאול, לאיזה דברים בדיוק אתם רוצים לעשות בדיקות מעבדה? כאילו, איזה מוצרים?

300 שקל יספיקו לכמה בדיקות? סתם מתוך התעניינות.
אני בעד, רק לא לבדוק מוצרים שגם ככה אנחנו יודעים שהם קקה אלא לבדוק דברים שאולי ישתלמו, כמו אבקות חלבון שעולות זול יותר אבל לא בהכרח פחות טובות וכו'.

300 שקל יספיקו לכמה בדיקות? סתם מתוך התעניינות.
אני בעד, רק לא לבדוק מוצרים שגם ככה אנחנו יודעים שהם קקה אלא לבדוק דברים שאולי ישתלמו, כמו אבקות חלבון שעולות זול יותר אבל לא בהכרח פחות טובות וכו'.

לבדיקה אחת 🤫
כך או כך הראשונים שיעמדו למבחן יהיו אבקות חלבון של אפטימום.

איך אתם מוכנים לנסות את כל זה על עצמכם אני לא יודע
בכל מקרה אני בעד .

נשמע לי מעצבן כל פעם לתרום 10 שקל לבדיקה, אני אהיה מוכן לגבי חלק מהמוצרים אבל באמת שלא מעניין אותי בדיקות של מוצרים שאני לא מתכנן לקנות.
בכל אופן בעד.

• פותח/ת השרשור
נעשה לפני כל בדיקה סקרים מה הכי רוצים לבחון וכך נקבע , דמוקרטיה מלאה בסופו של דבר כסף גם שלכם ✌️ (ד"א אמרתי 10 שקלים סתם ככה , תמיד אפשר יותר :D)

אני עדיין חייל יא ***, כשאני אשתחרר אני בטוח אהיה קצת יותר גמיש לגבי כסף 🙄

• פותח/ת השרשור
יאללה כל הזמן אני שומע "אני חייל" כולה 20 שקל גם ככה תלא יוצא בימי שישי 🙄

אני בעד, אבל תאכלס חוץ מתוספי תזונה שידועה שכול הפורמלות זה קקי וכול השורפי שומן, חוץ מחלבון, קריאטין, אומגה ומולטי הכול שווה לתחת, צריך את המוצרים המובלים בארץ להעמיד לבדיקות במעבדות נטרליות במימון נטרלי, אני מדבר על אופטימום, צמפיון, iss, נייצר בסט, אחר כך גם קריאטין של כול החברות הגדולות, אני שם כסף שמזייפים חלק מהיצרנים בגדול.

אחר כך אפשר גם לבדוק גם אנאבולים, יש שמועה על אובר דוזינג רציני אבל אבו רייחן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית